Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijer Sherif Ismail

Nakon pada ruskog zrakoplova prihodi Egipta od turizma pali 1,3 milijarde dolara

Ruski zrakoplov srušen u Egiptu
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/3
01.03.2016.
u 09:48

U padu zrakoplova, koji se u listopadu srušio na Sinaju, poginulo je svih 224 putnika i članova posade.

Egipatski prihodi od turizma pali su za oko 1,3 milijarde dolara nakon prošlogodišnjeg pada ruskog zrakoplova na Sinaju, objavio je premijer Sherif Ismail sinoć u televizijskom intervjuu.

U padu zrakoplova, koji se u listopadu srušio na Sinaju, poginulo je svih 224 putnika i članova posade.  

Egipatski je predsjednik prošloga tjedna kazao da su ruski zrakoplov srušili teroristi s ciljem da naškode turizmu i vezama s Rusijom. "Nakon pada zrakoplova tijekom protekla tri ili četiri mjeseca izgubili smo između 1,2 i 1,3 milijarde dolara prihoda", kazao je Sherif.

>> Mehaničar EgyptAira osumnjičen za pad ruskog zrakoplova

Komentara 5

Avatar superhik74
superhik74
17:16 01.03.2016.

"Arapsko proljece" im je donjelo blagostanje kao I Libijcima, a tek Sirijcima, a da ne govorimo Iracanima, Afganistancima te posebice Jemenu. Nije ni Ukrajina puno zaostala, s svojim "Euro-Majdanom" u reziji Vikorije Nuland. Gdje zapadni "demokrati" uvedu "demokraciju" (bombama) tu trava ne raste.

Avatar nekakav
nekakav
12:00 01.03.2016.

1,3 puta 4 je 5 mlrd dolara godišnje. od toga rusi su očito nosili barem polovicu. eto vam arapskih proljeća uzrokovanih zapadnom pohlepom. uživajte dok traje, i umišljajte si da ste i vi dio tog zapadnog civilizacijskog kruga. čiji jei je najveći kulturni domet rezanje kamenih spomenika u egiptu i transport u london. takvi vam danas propovijedaju.

Avatar Hrvatina_Nikola_Tesla
Hrvatina_Nikola_Tesla
13:11 02.03.2016.

Ruska fašistička posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije