Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tučnjava

Nakon objave izlaznih anketa letjele sjekire, mahalo se šipkama i odvijačima

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
07.07.2020.
u 12:21

Na teren je izašla interventna jedinica policije i uhitila 26-godišnjaka i 37-godišnjaka

Letjele su sjekire, mahalo se šipkama i odvijačima... Baš negdje pola sata nakon objave prvih izlaznih anketa, u romskom naselju Piškorovcu u nedjelju je započela tučnjava. Na dvorištu obiteljske kuće pod utjecajem alkohola javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način narušavali su 26-godišnjak i 56-godišnjak. No, čini se da ih ipak nije posvađala politika.

- Zbog ranijih nesuglasica najprije su se posvađali, a potom i potukli. Nakon toga 26-godišnjak se vratio u svoje dvorište. U tom trenutku pod vidnim utjecajem alkohola na njega je fizički nasrnuo 37-godišnjak te su se potukli - opisuje incident PU međimurska.

Na teren je izašla interventna jedinica policije i uhitila 26-godišnjaka i 37-godišnjaka. Policijski službenici pronašli su i oduzeli sjekiru, odvijač i šipku koji su korišteni u sukobima. No, to nije bilo sve. Tijekom policijske intervencije, 37-godišnja žena je pod vidnim utjecajem alkohola pogrdnim riječima vrijeđala i omalovažavala policajce, oglušila se na upozorenja i naredbe, pa je uz primjenu sredstva prisile i ona uhićena i privedena u policijsku postaju. 

U sukobima su 26-godišnjak i 37-godišnjak lakše ozlijeđeni. Njih dvojica i nasilna mještanka privedeni su pred dežurnu sutkinju Općinskog suda koja ih je nakon saslušanja pustila na slobodu.

Komentara 3

MO
modovisisajteMaraschino
12:40 07.07.2020.

Nije radi politike ali glavno da novinar to potencira sa naslovom

AI
Ante III
18:03 07.07.2020.

Za HDZ i Katharina plus pupovca .Koalicija za vlast

Avatar moranzilanovic
moranzilanovic
13:50 07.07.2020.

piskorovec je bio za domovinski pokret

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije