Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koronavirus
Povratak na članak

Nakon Murtera i Biograd ide u karantenu, preko 100 zdravstvenih djelatnika u izolaciji

Ukupno više od stotinu zdravstvenih djelatnika zbog sumnje u koronavirus ne radi u zadarskim bolnicama, a što jako otežava posao i na što je upozorio ravnatelj bolnice Željko Čulina

Komentari 1

ŠE
Švecki epidemiolog dr.Pedersen
11:28 26.03.2020.

Da zdravstveni radnici imaju zaštitna odijela i maske ne bi ni trebali biti u izolaciji. Čak i da su pozitivni na koronu, opet ne bi trebali biti u izolaciji, mogli bi čak i raditi. Fino obučeš odijelo na parkiralištu u u autu, na ulasku u bolnicu te dezinficiraju, radiš normalno par sati koliko možeš u takvim uvjetima, na izlasku iz bolnice te opet dezinficiraju, skineš odijelo u autu i odeš doma. Razumijem da je epidemija "crni labud" za turizam i ugostiteljstvo, ali nije normalno da je za zdravstveni sustav koji je morao biti spreman na epidemiju, pa nije ovo prva epidemija u povijesti, trebali su imati na skladištima dovoljno zaštitne opreme.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.