Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPOVI OD PROŠLE GODINE

Nakon bojkota HDZ-ovaca, župan na svečanost nije zvao Milanovića: 'Željeli bismo da premijer dođe'

Koprivnica: Premijer Zoran Milanovi? nazo?io proslavi Dana grada Koprivnice
Marijan Susenj/PIXSELL
26.03.2024.
u 11:44

Bojkot HDZ-ovaca bio je očit pa se na Danu županije nije pojavio ni jedan ministar, čak ni HDZ-ov saborski zastupnik, prije toga zamjenik župana Darko Sobota

Koprivničko-križevački župan Darko Koren, koji uz pomoć HDZ-a obnaša vlast u toj županiji, potvrdio je u utorak da na obilježavanje 31. obljetnice županije nisu pozvali predsjednika Republike Zorana Milanovića, već se nadaju dolasku premijera Andreja Plenkovića."Predsjednik je bio na prošlogodišnjoj svečanoj sjednici Županijske skupštine pa bismo željeli da joj ove godine nazoči premijer“, rekao je Koren Hini dodavši kako je Plenković u nekoliko navrata posjetio Koprivničko-križevačku županiju, ali ni jednom na svečanoj sjednici. Prošle godine pozivnice su poslane na adrese predsjednika i premijera. Milanović je odmah prihvatio poziv, što nije dobro sjelo Plenkoviću koji se tog dana nije pojavio u Koprivnici.

Bojkot HDZ-ovaca bio je očit pa se na Danu županije nije pojavio ni jedan ministar, čak ni HDZ-ov saborski zastupnik, prije toga zamjenik župana Darko Sobota. Bila je to neugodna situacija za Korena, bliskog HDZ-u, koji je novinarima tada rekao kako je običaj na takve događaje slati pozivnice na Pantovčak i u Banske dvore.

VEZANI ČLANCI:

Koprivničko-križevački župan i predsjednik Mreže nezavisnih lista ne može vladati bez koalicijskog partnera, a prošlog je tjedna ostavio otvorenu mogućnost da se njegovo ime nađe na HDZ-ovoj listi za Sabor u 2. izbornoj jedinici. Ove godine sjednica u povodu Dana županije zakazana je za četvrtak, 11. travnja, umjesto subote, 13. travnja, datuma koji je svake godine bio rezerviran za formalnu proslavu.

FOTOGALERIJA Milanovićev život u slikama: Od malih nogu do političke karijere 

Koprivnica: Premijer Zoran Milanovi? nazo?io proslavi Dana grada Koprivnice
1/42

Komentara 6

Avatar Šund_Alpinisti
Šund_Alpinisti
12:59 26.03.2024.

Meni moja osobna čast i kultura ne bi nikada dopustila biti u istoj prostoriji s Milanovićem!

PR
prajdali100
13:25 26.03.2024.

Milanović je jučer,ne trepnuvši,izvalio da je Turudić dobio zaštitu i blindirani auto ! Božinović mu je danas javno rekao da laže.A predsjednika...

ER
Erasser
20:54 27.03.2024.

Naravno da če se uvijek naći rektalnih plivača, bez obzira na funkciju koju obnašaju. Jadno, bijedno, žalosno i uvlakački, on se nada posjeti tzv. premijera.... Ne smeta mu čak ni to što je ta kreatura za svog mandata protjerala 7000 000 građana iz hrvatske, što je politički već mernul....ma nema veze, još vlada pa ajde da se malo uvučemo....koja mizerija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije