Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA OPERACIJA

Nakon amputacije dobio novi penis: 'Danas otvaram novo poglavlje'

operacija
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
16.05.2016.
u 18:01

Manning je izrazio želju da s drugima podijeli priču kako bi im pokazao prednosti ovog postupka

Amerikanac Thomas Manning (64) dobio je novi penis i time sudjelovao u prvoj transplantaciji penisa u SAD-u te trećoj uopće zabilježenoj, priopćila je danas bolnica Opća bolnica u Massachusettsu.

Operacija koja je obavljena ranije ovog mjeseca trajala je 15 sati, a liječnici su povezali tkivo i živčane strukture doniranog penisa s pacijentovima. Bankarski dostavljač iz Halifaxa dobro se oporavlja. Uspostavljen je dotok krvi u donirani organ te nema tragova krvarenja, odbacivanja ili infekcije, kažu u bolnici. Liječnici su "oprezno optimistični" da će moći ponovno se koristiti penisom, bez kojeg je bio ostao 2012. godine, kada mu je amputiran zbog penilnog raka.

Manning je izrazio želju da s drugima podijeli priču kako bi im pokazao prednosti ovog postupka.

– Danas otvaram novo poglavlje ispunjeno osobnom nadom i nadom za druge kojima su ozlijeđene genitalije – rekao je Manning, zahvaljujući obitelji i liječnicima te obitelji donatora.

>> Što penis govori o životnom vijeku muškarca

>> Muškarac ispričao kako se osjećao kada mu je žena odrezala penis

Komentara 11

LA
LANA555
19:41 16.05.2016.

A ko mu je donirao i dali je mali i veseli.Sad bu pjeval pjesmicu.Pipek moj samo ravno stoj i niceg se ne boj.

DU
Deleted user
19:42 16.05.2016.

Nadam se da mu je veci sada 😎

DU
Deleted user
19:28 16.05.2016.

a tko mu je donirao kitu, crnac ili bijelac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije