Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potrošački savjetnik
Povratak na članak

Najviše ode na higijenu: Evo kako uštedjeti na vodi!

Bez i jedne kune investicije štedite 50 posto vode tuširate li se, a ne kupate u kadi, a čak 70 posto ako voda ne curi dok se sapunate

Komentari 3

TH
than
12:09 23.01.2015.

E sada smo na pravom putu. Rezemo crni kruh na tanje snite i stedimo na vodi. Ako moze jos pokoji savjet za zivot u ovoj 'svicarskoj'.

VL
DU
Deleted user
11:42 23.01.2015.

U susjednom gl. gradu, Ljubljani, upola manja cijena pitke vode po m3 nego u ZG, a da se o silnim naknadama za vodu (oborinske, itd. itd.) i ne govori. Zar se vama ne čini da je tako skupa voda, ne samo nominalno po cijeni m3 nego i po tim svim dodatnim nametima na potrošnju vode - zapravo sintetički izraz mržnje među Hrvatima jer ne postoji prirodna osnova za tako skupu vodu. Podsjetit ću, Hrvatska je među top 5 država Europe po zalihama pitke vode. Nisu to pustinjski predjeli gdje se dobiva desalinizacijom mora...

VL
IS
istri
14:05 23.01.2015.

pa makar i me obrisali : ali uvjek Kazem: imamo sto smo trazili . a nemamo sto smo imali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.