Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Made in USA

Najveća atrakcija američki automobili i pin-up djevojke

'gradska....zagreb....14.07.2005. boris miksic kupuje oldtimera ford mustanga snimio renato brandjolica'
'renato brandjolica'
03.07.2011.
u 14:34

To je najstariji miting američkih automobila u Hrvatskoj, na koji su i ove godine doputovali gosti iz Austrije, Mađarske, Njemačke, Slovenije...

SVETI MARTIN NA MURI - Vlasnici i ljubitelji automobila madi in USA okupili su se na 3. međunarodnom mitingu američkih automobila "Trash & Burn"u Svetom Martinu na Muri. To je najstariji miting američkih automobila u Hrvatskoj, na koji su i ove godine doputovali gosti iz Austrije, Mađarske, Njemačke, Slovenije... Uz Mustange, Dodgeove, Cadillace i druga atraktivna vozila, mogli su se razgledati i motocikli Harley Davidson. Organizirani su i rock i rockabilly koncerti, projekcije trash filmova, striptiz i drugo, a uz automobile najveća su atrakcija bile prekrasne pin-up djevojke. Podijeljeni su i pehari za najljepše i najtrash automobile te motocikle. 

 

Komentara 1

NE
neverane
14:56 03.07.2011.

Doveo bi Sanader i svog renaulta,ali mu ne daju ključeve .Od garaže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije