Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
terorizam

Najmanje 80 mrtvih u napadu na dvije džamije u Pakistanu

pakistan
REUTERS
28.05.2010.
u 16:36

Naoružani su napadači istodobno upali u dvije džamije islamske sekte Ahmadi koje su bile pune vjernika.

Najmanje je 80 osoba poginulo u današnjim samoubilačkim napadima na dvije džamije  u Lahoreu na istoku Pakistana.  Naoružani su napadači istodobno upali u dvije džamije islamske sekte Ahmadi koje su bile prepune vjernika. Otvorili su vatru iz automatskih pušaka, a upotrijebili su i granate i bombe.

Policija je vrlo brzo preuzela kontrolu nad jednom od napadnutih džamija, no u drugoj su napadači uzeli taoce zatvorivši se unutar zgrade. Ta je džamija osvojena tek nakon dvosatnoga žestokog vatrenog obračuna s napadačima, objavio je BBC.

Ključne riječi

Komentara 21

OB
-obrisani-
23:17 28.05.2010.

Svima koje interesira dajem mali izvodak iz kaznenog zakonika \"islamske Republike Iran\" Tekstovi su autenticni prijevodi i nema nikakve sumnje u njihovu autenticnost http://www.igfm.de/Auszuege-aus-den-Strafgesetzen-der-Islamischen-Republik-Iran.593.0.html#content2956 kad Kir veliki navrati da procita po kojem paragrafu i kojem artiklu se u Iranu nekogkog bicuje a kad ga se kanemuje! Toliko za veceras o ljepotama islama i serijatskih drzava

OB
-obrisani-
23:41 28.05.2010.

Napadačima nije važno što su napali džamiju.. Ne mogu vjerovati a zaklinju se u neku vjeru.. Napali i ubili ljude jer se mole nešto drugačije od njih.. Stvarno su nevjerojatni vjernici. Sve rješavaju oružjem. Čudna vjera!

MM
Mladen Miletić
19:23 28.05.2010.

Gdje Amerti red prave nema klime zdrave...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije