Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPAŠAVANJE U MORU

'Najljepša zadaća do sada': Splitski policajci pomogli dupinu koji se sapleo u konopce

Foto: PU splitsko-dalmatinska
1/3
26.10.2021.
u 13:34

Cijelo spašavanje dogodilo se oko 10 sati u splitskom kanalu pored južne strane otoka Čiova

Splitski policajci jutros su zaprimili dojavu o dupinu koji nije mogao samostalno plivati jer je imao konopce oko peraja. Ubrzo su stigli na mjesto gdje bi se životinja mogla nalaziti te joj i pomogli. 

Cijelo spašavanje dogodilo se oko 10 sati u splitskom kanalu pored južne strane otoka Čiova, a policija je objavila i fotografije cijelog događaja. Policajci su se već nalaziti u blizini u trenutku dojave pa su ubrzo mogli vidjeti nemoćnog dupina. 

Foto: PU splitsko dalmatinska

Službenim plovilom približili su se dupinu, privukli ga do ruba plovila i oslobodili konopaca nakon čega je, zahvaljujući pomoći policajaca, samostalno otplivao dalje.  

- Pomorska policija navikla je na neuobičajene dojave tijekom cijele godine, ali ovo im je bilo najljepši početak radnog dana i najljepša zadaća do sada, napisali su. 

>> VIDEO Počela je sezona zamagljenih stakala u automobilima: Pogledajte kako ih brzo i jednostavno odmagliti!

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
14:20 26.10.2021.

Bravo za naše policajce! Svaka čast. Da je barem više ovakvih lijepih vijesti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije