Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večernji u homsu
Povratak na članak

'Najlakše mi je stisnuti okidač kad pomislim na svog sina (3)'

Snajperist Shadi: Jednom nisam opalio. Nosio je pušku, ali bio je još dječak. Iako, možda će on jednog dana upucati mene

Komentari 6

UR
urbanum
17:58 17.10.2012.

Novinar Večernjeg lista mogao bi nam odgovoriti na jedno pitanje. Ono glasi: Kako se stiče povjerenje režima kojeg civilizirani svijet drži odgovornim za najstrašnije tragedije u povijesti Sirije? Možda netko u Večernjem listu takvo pitanje ne drži važnim? U svakomm slućaju "rijedak podvig" ! Da li valja očekivati i intervju s Bashar el Assadom?

VL
WA
wasined
18:45 17.10.2012.

Grozno je da je tako, ali mi se cini da bismo svi bolje zivjeli da su pustili i Saddama i Gadafina, a i tog vise-manje bezveznog Assada na miru. Sto je sad bolje u Iraku, a tek u Libiji? Poznato je da diktatori omeksaju kako ulaze u poznije godine i onda ide sve polako svojim tijekom. Ne moze se neki sistem uvesti za godinu-dvije - pa ti procesi traju desetljecima. I kazem, ja imam dojam da bi se ti proces ionako odvijali, dakle i bez ovih gluposti. I da nadodam: Pad Assada u Siriji znaci i velike probleme za krscane. On im je davao velika prava, vise nego i ujednoj bliskoistocnoj muslimanskoj drzavi. Cudi me da je tamo doslo bas takvih borbi. Mozda netko zna, tko iza toga stoji. Ja jos ne mogu dokuciti da li itko ima koristi od bombardiranja Libije i ubojstva Gadafija. Vidim samo stetu.

VL
DU
Deleted user
20:21 17.10.2012.

mene više nitko ne može uvjeriti da ratovi u tim muslimanskim državama nisu izrežirani, skoro mahom se ruše sekularni i umjereniji režimi, i zamjenjuju radikalistima koji tamane i svoje i tuđe,, u kombinaciji s povampirenom otomanskom turskom, dobijate islamski radikalizam,,, i to se tada bude moralo učiniti? 3. svjetski rat ili što??

VL
UR
urani
06:34 18.10.2012.

Sramota od propagandnog "clanka" i sramota od cenzure 17.10.2012. u 17:58h urbanum je napisao/la: Komentar je pogodio tocno u zivac, cudno sto nije izbrisan, onako u pravom stilu kontrole sto je dozvoljeno pisati. Ovo nakaradno nakucavanje negativnih "ocjena" pokazuje kako se nisko palo.

VL
Avatar Alfons_x
Alfons_x
13:55 18.10.2012.

Ja jos ne mogu dokuciti da li itko ima koristi od bombardiranja Libije i ubojstva Gadafija. Vidim samo stetu. :::::::::::::::: Libija je bila bez vanjskog duga, dok su s druge strane brojni dugovali Libiji milijarde $ ....samo potraži koje susu zemlje dugovale najviše, i usporedi s time koje su zemlje bile najveći zagovornici invazije....dobit ćeš odgovor na svoje pitanje.... Zanimljivo je da u zemlji koja je u rasulu, jedino naftna proizvodnja i izvoz su daleko premašili predinvazijsku proizvodnju.....

VL
UR
urani
06:45 19.10.2012.

18.10.2012. u 10:58h lopov drpiga je napisao/la: koliko vidim URANI ti si ovdje jedini negativan ;) ========== Mislis reci jedini koji misli svojom glavom ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.