Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ ODSTUPANJA U OCJENAMA

Najbolji učenici, ne nužno odlikaši, upisuju FER, Farmaciju i Medicinu

06.06.2023.
u 06:19

Ta tri fakulteta imaju šanse upisati oni kandidati čija prosječna ocjena na kraju osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja odgovara ocjeni na državnoj maturi

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
14:07 02.08.2023.

Najgore je što će se državni vrh i hrvatska vlada kontinuirano formirati od onih koji su studirali pravo, ekonomiju, promet, filozofiju, veleučilišta ili "završili" neki od "svjetski cijenjenih sveučiliša" u BeHa ili Srbiji. Ukinit će vrednovanje i objavljivanje rezultata fakulteta kao i prijemnih ispita.

AL
AlfaMike
20:18 06.06.2023.

Da nema turizma, RH bi bila Albanija.

EJ
ejStef
08:32 06.06.2023.

Eto, najbolji idu na FER, Medicinu itd, a onda jedan Filozofski ima proračun veći nego FER i Medicina zajedno. S time da na FER-u i Medicini moraš ulagati u opremu ako želiš imalo kvalitetan kadar, dok filozofima treba malo toga, osim kao pomoć za politički angažman. Slično je i s pravom i s ekonomijom... Sve naopako kod nas...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije