Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva šefica socijaldemokrata
Povratak na članak

Nahles će se okrenuti borbi s Merkel tek kad riješi podjele u SPD-u

U svojim kritikama uvijek je bila oštra i bez dlake na jeziku. Kada je pak bila dio vlade potpuno je provodila njezine ciljeve

Komentari 2

RO
robertbruckner
20:52 24.04.2018.

Kak su ovi komunisti pametni govori i sama cinjenica da nemaju v celji svabiji niti jadno jedino tvornicu od 100 zaposljenih, za to je treba meti glovo, alji znodo se bolje od onih koji je imaju sto je tu unda idiot??????? on ke ima tvornicu, zaposljene ili komunisti z proznom tintarom, sakom ostovljam da som zakljuci.

VL
RO
robertbruckner
20:50 24.04.2018.

dejte ovom mugacu na sljiki kaj bo upravljala njemackom i za 20 ljet svobi bodo hodalji prosit po svetu za svoje azilante hehehehehehe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.