Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAJANA MRČELA

Nagrada za Poslovnu ženu godine dodijeljena predsjednici uprave Saponije

Foto: Saponia
1/4
27.11.2021.
u 19:50

Nagradu joj je uručila članica predsjedništva udruge MBA Croatia gospođa Stephanie E. Trpkov

Nagradu za Poslovnu ženu 2021. MBA Croatia ove godine je pripala dr.sc. Dajani Mrčeli za ustrajno i uspješno vođenje proizvodne tvrtke Saponia u vremenima krize te karijeru kojom se promovira sudjelovanje žena u top managementu.

Nagradu za Poslovnu ženu godine 2021. MBA Croatia, uručila joj je članica predsjedništva udruge MBA Croatia gospođa Stephanie E. Trpkov.

Dajana Mrčela se zahvalila članovima žirija što su prepoznali njezin rad i doprinos tvrtki Saponia te je istaknula da će i dalje, privatno i poslovno, promicati vrijednosti za koje se MBA Croatia zalaže.

- Mrčela je na čelu Saponije, kompanije koja ima izuzetno dugu tradiciju i jedan je od vodećih proizvođača deterdženata i sredstava za čišćenje u regiji. Uspješni poslovni rezultati koje Saponia ostvaruje u ovim izazovnim vremenima potvrđuju da je MBA Croatia nagradio pravu osobu te dodijeljenim priznanjem iskazao povjerenje Dajani Mrčeli, dajući joj poticaj da i u buduće svojim radom doprinosi tvrtki i poslovnoj zajednici, naveli su iz Saponije. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije