Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Visitoru za doprinos

Nagrada Večernjakovih urednika 'najkorisniku' Barometra

Barometar.hr
Foto: Vecernji.hr
1/2
27.02.2015.
u 15:03

S obzirom na to da su upravo kvalitetni korisnici najveća vrijednost i ključ uspjeha i daljnjeg razvoja Barometra, uredništvo Večernjeg lista odlučilo je i simbolički odati priznanje za trud i angažman korisnika na ovom izuzetno zanimljivom i jedinstvenom projektu te dodijeliti nagradu za poseban doprinos razvoju Barometra.

Večernjakov politički forum Barometar.hr u svojih se 14 mjeseci postojanja razvio u respektabilnu zajednicu slobodnomislećih intelektualaca koji argumentirano i ozbiljno, iz svih kutova i neopterećeni političkim i ideološkim podjelama, analiziraju domaću i svjetsku gospodarsko-političku situaciju. Iz mjeseca u mjesec raste broj kvalitetnih korisnika Barometra čiji su tekstovi sve zastupljeniji na našem portalu, ali i u tiskanom izdanju Večernjaka. Među njima su i neki poznati stručnjaci i političari poput Mirele Holy, Aleksandre Kolarić, Josipa Kregara, Vuka Vukovića, Zvonimira Šikića, Igora Čatića...

S obzirom na to da su upravo kvalitetni korisnici najveća vrijednost i ključ uspjeha i daljnjeg razvoja Barometra, uredništvo Večernjeg lista je odlučilo je i simbolički odati priznanje za trud i angažman korisnika na ovom izuzetno zanimljivom i jedinstvenom projektu te dodijeliti nagradu za poseban doprinos razvoju Barometra.  

Korisnik za kojeg smo ocijenili da je u proteklom razdoblju najviše svojim trudom i angažmanom pridonio Barometru je visitor. Osim što je najaktivniji korisnik, a napisao je gotovo 200 analiza, on je ujedno i korisnik s najvećim brojem objavljenih tekstova. Od prvoga dana istaknuo se analitičkim pristupom temama, uravnoteženim tekstovima u kojima na izrazito argumentiran i kvalitetan način obrazlaže svoje stavove i viđenje situacije otkrivajući često potpuno nove aspekte i značenja situacija koji znaju promaknuti i profesionalnim analitičarima. Uz to, visitor je prvi od korisnika koji je prihvatio zaduženje i odgovornost, aktivno se uključio u rad uredništva Barometra sudjelujući u pripremi i razradi tema i chatova te u razvoju cijeloga projekta.

Čestitamo visitoru na zasluženoj nagradi!

Dario Markas

Glavni urednik portala Vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar comparator
comparator
20:54 27.02.2015.

Čestitam dobitniku nagrade i Večernjem na poduhvatu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije