Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
onečišćenje

Naftna mrlja na Dunavu kod luke Vukovar

mrlja
Reuters/Pixsell
30.11.2011.
u 16:00

Riječ je o tankom sloju naftne mrlje koja se razlila po koritu Dunava. Nadležne službe izvijestile su da nema nikakve opasnosti za okoliš, životinje i biljke

Županijski centar 112 zaprimio je dojavu od djelatnika granične policije Vukovar o pojavi naftne mrlje na Dunavu kod luke Vukovar, javlja DUZS.

Riječ je o tankom sloju naftne mrlje koja se razlila po koritu Dunava. O onečišćenju su obaviještene sve nadležne službe koje su izvijestile ŽC 112 Vukovar da nema nikakve opasnosti za okoliš, životinje i biljke.

Uzrok onečišćenja za sada nije poznat.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

GO
gocat
00:53 01.12.2011.

Naravno da nema opasnosti. Opće je poznato kako nafta vrlo pozitivno utječe na biljke i životinje kada se nađe u prirodi. Bilo bi najbolje da se nafta ispušta iz aviona iznad gradova jer opasnosti nema. Nema ni svrhe, kao niti izjave o ne-opasnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije