Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepoznajete li ga?

Nadzorna kamera u kladionici snimila pljačkaša s bombom

pljacka
13.10.2010.
u 16:18

Kako je identitet počinitelja i dalje nepoznat, molimo građane da, ako ga prepoznaju na fotografijama, dojave to policiji na broj telefona 192 – apelira glasnogovornica PU osječko-baranjske Maja Marić.

Pljačkaš s bombom "operira" osječkim Sjenjakom. Policija je objavila fotografiju muškarca koji je 20. rujna oko podneva opljačkao kladionicu “SuperSport”. Razbojnik, star oko 35 godina, upao je u poslovnicu, 27-godišnjoj djelatnici pokazao bombu koju je držao u ruci i tražio novac. Kada mu je ona dala manju svotu, odnosno ono što je imala u blagajni, pobjegao je. No, snimile su ga nadzorne kamere u kladionici. Razbojnik je mršaviji, kestenjaste kratko ošišane kose s visokim zaliscima, a policija još traga za njim.

– Kako je identitet počinitelja i dalje nepoznat, molimo građane da, ako ga prepoznaju na fotografijama, dojave to policiji na broj telefona 192 – apelira glasnogovornica PU osječko-baranjske Maja Marić. Inače, ovo je jedno od 21 razbojstva koje se dogodilo na području grada Osijeka ove godine. Devet razbojnika operiralo je na području Donjeg grada, Zelenog polja, Juga I i II, dok je njih 12 pljačkalo na području za koje je zadužena I. policijska postaja Osijek, odnosno u širem središtu grada i Retfali.

– Štete počinjene u razbojstvima kreću se od 1000 do nekoliko desetaka tisuća kuna, a razbojnici na području naše županije ove godine najčešće su dolazili u kladionice. Za razliku od ove godine, prošle godine na meti razbojnika najviše su bile trgovine – objašnjava Maja Marić.

Bombom je prijetio i pljačkaš, koji je 9. listopada također usred dana upao u kladionicu “Stanley Bet” na Sjenjaku. On je uz prijetnje od 21-godišnje djelatnice ukrao manju svotu novca i pobjegao. Na glavi je imao šilt-kapu i naočale, star oko 30 godina i vitke građe. Je li riječ o istoj osobi koja operira Sjenjakom, policija još ne zna. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:05 14.10.2010.

sa 35 ovako ćelav ozgleda da je puno razmišljao da napravi ovako nešto sine tale magare moje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije