Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićena dvojica

VIDEO Nadzorna kamera obiteljske kuće snimila nevjerojatnu krađu motocikla iz garaže

01.01.2020.
u 14:22

Očito im je bilo poznato se u garaži nalazi motocikl, a kako bi došli do njega doslovno su istrgnuli garažna vrata iz šarki i bacili ih sa strane te potom uzeli svoj plijen

Engleska policija istražuje skupinu pljačkaša koji su na nevjerojatan način ukrali motocikl iz jedne garaže u Bilstonu.

Na snimci nadzorne kamere vidi se kako skupina kradljivaca s kacigama i maskama na glavi prilazi kući. Očito im je bilo poznato se u garaži nalazi motocikl, a kako bi došli do njega doslovno su istrgnuli garažna vrata iz šarki i bacili ih sa strane te potom uzeli svoj plijen.

Dogodilo se to 25 minuta nakon ponoći 29. prosinca, a ukraden je motocikl BMW S 1000 RR.

Policija je objavila kako su uhitili dvojicu muškaraca za koje sumnjaju da su sudjelovali u pljački, a riječ je o 29-godišnjaku i 22-godišnjaku.

Ključne riječi

Komentara 1

SN
snovakor
14:58 01.01.2020.

Hvala što radite reklamu... možda da otvorite školu za ove radnje ?? ...dali stvarno nemamo nešto pametnije za časopis ?? ... sve to se može gledati na YT

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije