Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska i EU
Povratak na članak

Nadnevak za ulazak Hrvatske u EU objavit će se 11. ožujka

EK prvi put službeno potvrdila da pristupni pregovori EU i Hrvatske mogu završiti prije srpnja

Komentari 18

OB
-obrisani-
11:32 01.12.2010.

NE.NE i NE nikakvoj EU. PRIJE bio kakvog referenduma, prije bilo kakvog potpisivanja ugovora MORAMO znati koji su uvjetii za izlazak iz EU. Svatko normalan koji u nesto ulazi mora znati kako ce eventualno i izaci... NE DA NAS kasnijee NATO bombardira ako zelim izaci iz Unije.

VL
B6
Booyaka 619
22:50 29.11.2010.

Zašto su važni topnički dnevnici? Zato što su neki od dokumenata o topničkoj pripremi, ciljevima i utrošku strijeljiva glupošću nadležnih časnika hrvatske vojske završili u rukama britanskih i ruskih špijuna na terenu. Ovi su ih ukrali i predali svojim šefovima, a pretpostavlja se da su dokumenti završili u Londonu. Nekada su imali težinu za ucjenjivanje Hrvatske i kao \'polugu\' kojom su više puta primorali Hrvatsku na katastrofalno štetne ustupke (na što su naše sramotne izdajničke Vlade redovito i bezpogovorno pristajale). Niti je Knin srušen, niti su građani doživjeli 1% sudbine Vukovaraca, osim toga suđenje je gotovo, ali Brammertz si je uzeo za pravo \'malo\' ucjenjivati Hrvatsku, da li za svoj ili tuđi trošak, teško je reći.. Ili možda iz nekog principa u što je, kada je riječ o političarima i principima, jako teško vjerovati... Problem je što mi nemamo slobodne medije (važnije su sise i guzice nekih glupača...), a i naša nesposobna i samoljubiva Vlada ulaže velike napore kako bi sakrila pravo stanje stvari i maksimalno laže i obmanjuje javnost o svim važnim pitanjima. dakle, to nije Vlada koja radi u interesu Hrvatske...

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
23:53 29.11.2010.

svaki datum koji odredite je račun bez krčmara ...

VL
OB
-obrisani-
00:19 30.11.2010.

Sto je to \"nadnevak\"?

VL
LI
Libela
01:32 30.11.2010.

Hrvatski se inzistira, a ne insistira, kao što je inzulin, a ne insulin, suprotno francuskom,, talijanskom, španjolskom i engleskom.

VL
1O
1st-opinion
02:19 30.11.2010.

U EU se zuri jedino kriminalcima iz HDZ-a. Obicnom radnom svijetu koji zivi od svoga radea je jasno da ce samo vise morati raditi a mnje place dobivati jer ce morati hraniti jos nekoliko tisuca EU birokrata. Kako su ovii HDZ-ovci glupi to nije za vijerovati nikako da shvate sto im nosi EU, nosi prije svega gubitak suvereniteta.

VL
BR
brainiac
02:40 30.11.2010.

Cekam da se javim onaj forumas kojem je \'nadnevak\' izazvao ukrudbu petog uda.

VL
Avatar Chicha
Chicha
05:26 30.11.2010.

Croatia Unlike the other Balkan states, Croatia was occupied by the Rothschilds mainly from Hungary, which is a basis for the expansion of the Khazar dynasty. In Croatia Soros is less present than in the other countries. The trump cardrd from the non-governmental sector is Zarko Puhovski. In addition to MOL which took over the oil company INA, another important Rothschild company in Croatian industry is Trigranit. A consortium Ingra-Trigranit has been founded (at the head of Ingra is Igor Openheim, a Khazar). The consortium is to build the sports arena in Zagreb, with a capacity of 20,000 seats. Trigranit also has ambitions plans regarding the Croatian seaside. T-Mobile is present in the area of telecommunications.

VL
OB
-obrisani-
10:29 30.11.2010.

30.11.2010. u 05:26h shone961 je napisao/la: ++++++++++++++++++++++++++ Daj nam to sad još prevedi iako nas većina zna,ima i onih koji ne znaju. Ja bih još dodao da Rothschildovu korporacija Trigranit ,predstavlja i domaći jewish boy,Davor Stern.Zaboravio si spomenuti OTP mađarsku banku,koju kontrolira Rothschild preko svojih posrednika i koja je bila sa MOL-om umočena u prljavštinu oko Podravke,na način da je kršila hrvatski zakon.No kako su OTP i MOL pod kontrolom Rothschilda,onda se niti nemojte nadati da će snositi sankcije.Obitelj Rothschild, vlasnik pola svijeta ( procjenjuje ih se na oko 500 trilijuna USD = 500 000 000 milijardi USD) i ima odlučujući utjecaj na događanja u svijetu.Mora da su se teško oznojili dok su na pošten način zaradili toliki novac. Za njih tvrde da imaju i većinski dio u američkom FED-u,kojeg čini 8 privatnih židovskih banaka.Dakle,USA nemaju državni FED,nego je u rukama elitnih pripadnika izabranog naaroda.Oni su kontrolu nad novcem prisvojili na prijevarumkao i sve ostalo što rade.John F. Kennedy je pokušao nacionalizirati FED i svi znate kako je završio.Oni štampaju novac i posuđuju američkoj državi i svim državama koje su imale sporazume sa MMF i WB.No problem je da su se malo zaigrali i da je manje od 10% tog novca baziran na realnoj vrijednosti. Drugim riječima,štampanjem novca bez stvarnog pokrića,opljačkali su cijeli svijet.USA imaju vanjski dug preko 13 trilijuna( 13 000 000 milijardi ) USD,a unutarnji dug je barem nekoliko puta veći.To znači da su USA odavno bankrotirale,ali tko će proglasiti bankrot ?

VL
OB
-obrisani-
10:37 30.11.2010.

Inače,u tijeku je dugo planirani ulazak Rothschilda i njegove mašinerije na hrvatsku obalu gdje namjeravaju graditi ekskluzivna naselja za bogate Židove iz cijelog svijeta.U te tzv. resorte,Hrvati neće niti prismrditi pa čak niti noga hrvatskog policajca.Jedan od takvih projekata jee i židovsko naselje za oko 20 tisuća glava iznad Srđa,gdje bi valjda predstavnici izabranog naroda pod krinkom golfa,gledali sa velike visine na umanjene karikature Dubrovčana i njihovog grada.Hrvatska obala je alternativni prostor za život Židova iz cijelog svijeta,a napose iz Izraela gdje su u nezgodnom susjedstvu. Kad nam ovi dođu,možemo im samo prati dupe i lizati noge ili tražiti sreću u nekoj vukojebini.

VL
Avatar bakunjin
bakunjin
11:46 30.11.2010.

S.G. «Europska Gorila od pola tone spokojno sjedi nasred sobe dok ju svi pristojno ignoriraju. Namjera mi je upozoriti na to da se europske elite nadaju kako će ljude i njihove institucije utegnuti tako čvrsto u neoliberalne luđačke košulje da će im trebati desetljeća da se iz njih izbave.»

VL
Avatar bakunjin
bakunjin
11:48 30.11.2010.

EU može dati datum, a mi možemo reči na referendumu da ga si zabiju u jedno mjesto.

VL
OB
-obrisani-
14:12 30.11.2010.

Idemo spremno u EU Uložili smo ogromne snage kako bi postali bogata članica Unije Neka živi naše blagostanje Živjela EU,Živio HDZ,Idemo Dalje Hebrang

VL
JA
jankoprekobrda
16:59 30.11.2010.

30.11.2010. u 02:19h 1st-opinion je napisao/la: U EU se zuri jedino kriminalcima iz HDZ-a. Obicnom radnom svijetu koji zivi od svoga radea je jasno da ce samo vise morati raditi a mnje place dobivati jer ce morati hraniti jos nekoliko tisuca EU birokrata. Kako su ovi HDZ-ovci glupi to nije za vijerovati nikako da shvate sto im nosi EU, nosi prije svega gubitak suvereniteta. _________________________________________- Bravo 1st opinion to je najtocnija dijagnoza kada se zna da 82% gradjana ne podrzava ni vladu, ni ulazak u EU, a n i HDZ.

VL
JA
jankoprekobrda
17:08 30.11.2010.

+ - 30.11.2010. u 05:26h shone961 je napisao/la: Croatia Unlike the other Balkan states, Croatia was occupied by the Rothschilds mainly from Hungary, which is a basis for the expansion of the Khazar dynasty. In Croatia Soros is less presentnt than in the other countries. The trump card from the non-governmental sector is Zarko Puhovski. In addition to MOL which took over the oil company INA, another important Rothschild company in Croatian industry is Trigranit. A consortium Ingra-Trigranit has been founded (at the head of Ingra is Igor Openheim, a Khazar). The consortium is to build the sports arena in Zagreb, with a capacity of 20,000 seats. Trigranit also has ambitions plans regarding the Croatian seaside. T-Mobile is present in the area of telecommunications. ________________________________________________________ Yes and the hold INA trough MOL that is also in they hands of this stinky jews. They also have had appointed Rohatinski for governor of the Bank.

VL
CU
cunt
17:28 30.11.2010.

nadnevak,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,kaj je to? ko neki dodatak čušpajzu

VL
JA
jalnus
18:08 30.11.2010.

Slovenija insistira na “tradicionalnim ribarskim pravima” Mi inzistiramo na tradicionalnim pravima. Na Slovenke. Bez toga u EU neceme.

VL
OB
-obrisani-
10:04 09.12.2010.

AAAH dobr vijesti pred Božić, pred izbore. Ali, ja ne bih u EU prije 2017. godine. Ustvari ja ne bih u EU. Mene zanima Afrika, Azija te zemlje Latinske Amerike. Kako Švicarska može tako dobro funkcionirati van EU, pa Lihtenstein,, Monaco, Andorra, Norveška. Ok može EU ali kasnije, za jedno 10 godina. ionako Njemci reže na PIGS, novaca više nema, EU se ne može više razvijati tako brzo.Svi lažno prikazuju deficit i manjkove, sporiju stopu rasta, svi žele RH pokupovati i okrasti u gospodarskom smislu. Ionako moramo sve sami, zato kajgod samo dajte nam fore jedno 15 godina. Bilo bi glupo, mi uđemo u EU a Deutchland istupi. wtf? A to bi se moglo dogoditi za doglednih 7-10 godina. Onda bolje da nismo niti nikada bili s njima, da ih imamo za nešto uhvatiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.