Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV
Povratak na članak

Nađi o detaljima raskola velike koalicije: HDZ nam i dalje nije nikakva opcija

Mi imamo situaciju da smo zapravo sada jedini ostali na tom građanskom centru te da ćemo braniti te vrijednosti vladavine prava jakih institucija, manjih poreza, visoke transparentnosti, demografske revitalizacije, priuštivosti stanovanja...

Komentari 7

Avatar Moodleen
Moodleen
19:58 19.03.2024.

A ko je pak taj? Jel ga poznaju svi iz njegove ulice?

VL
Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
18:39 19.03.2024.

Za Fokus uskoro slijedi prizemljenje u realnost tko su i što su u političkoj areni. Zero.

VL
ST
StariSokol
09:35 22.03.2024.

Zamisli stranka od 3 čovijeka prijeti HDZ -u da ne će sa njima. To je ozbiljna stvar. Amerika ima 300 milijuna stanovnika i dvije stranke. Nas nema niti 3 milijuna a po zadnjemu izviješču 158 stranki. Sami smo si krivi.

VL
ZA
zagabria5
18:40 19.03.2024.

Kakav raskol, pa ovi zajedno sa rodbinom imaju pet članova

VL
Avatar southman
southman
09:51 20.03.2024.

Drugim riječima " za razliku od Crne Dalije " mi nismo pristali da ga šipumo Zoki " !

VL
DA
damascus
17:54 24.03.2024.

Ne bi ga HDZ niti htio jer bi tražio prolazno mjesto na kandidacijskoj listi a dobio bi 5 glasova od susjeda iz svoga sela. A kada bi se čudo i dogodilo pa ga uzmu taj bi preko noći pretrčao komunistima.

VL
DU
Deleted user
21:41 23.03.2024.

Koliko sam do sada uspio popratiti: vladavine prava jakih institucija, manjih poreza, visoke transparentnosti demografske revitalizacije, priuštivosti stanovanja... imaju sve stranke u svom programu. I nije problem sto tko ima u planu vec koja stranka u naredne cetiri godine moze nesto konkretno uciniti po tim tockama! S druge strane, uvjeren sam da se promjene vecih razmjera mogu pokrenuti u pravom i za Hrvatsku bitnom pozitivnom smjeru je: nacionalni program: za odgoj djece u obiteljima, odgovoran i kontinuiran odgoj u vrticima, osnovnim i srednjim skolama, na faksu, medijima, drustvu uopce. Strancica tipa Fokus moze kontrolirati provedbu nacionalnog odgoja samo u svom krajoliku, naravno. A na razini drzave to moze jedino Vlada Andreja Plenkovica jer i novac je potreban, stabilnost drzave je potrebna! Nasilnim rusenjem, verbalnim vratolomijama, ucjenama i prijetnjama, nepostivanjem zakona nikamo nebumo stigli. Kriminalcima svih vrsta ce sud suditi a ne ulica! i ne mediji!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.