Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA POŠILJKA

Nacionalni park koji je pronašao rješenje: Smeće šalju kući posjetiteljima koji su ga ostavili

Khao Yai nacionalni park
Foto: commons.wikimedia.org
22.09.2020.
u 11:39

Posjetitelji parka moraju se prijaviti i ostaviti svoje adrese prilikom dolaska u park, što uvelike olakšava situaciju čuvarima da ih pronađu ako ne očiste za sobom

Posjetitelji nacionalnih parkova u Tajlandu, koji iza sebe ostave smeće, uskoro bi to smeće mogli pronaći na svojim adresama. Upravo je to plan uprave popularnog nacionalnog parka Khao Yai u blizini Bangkoka kojim žele naučiti posjetitelje da moraju biti odgovorni prema okolišu u kojem borave, najavio je tajlandski ministar zaštite okoliša.

Posjetitelji parka moraju se prijaviti i ostaviti svoje adrese prilikom dolaska u park, što znatno olakšava situaciju čuvarima da ih pronađu ako ne budu očistili za sobom.

"Ovo je vaše smeće koje ćemo vam poslati natrag", napisao je ministar uz objavljenu fotografiju smeća zapakiranog u kartonsku kutiju koje je spremno za slanje vlasniku.

วันนี้ ลูกสาวคงเรียกผมว่า'ออปป้า' เนื่องจากข่าวส่งขยะคืนเจ้าของ ดังไกลถึงดินแดนโสม #ท็อปออปป้า 🇰🇷✌🤣 https://news.v.daum.net/v/20200916161246044 News of YTN korea

Objavljuje TOP Varawut - ท็อป วราวุธ ศิลปอาชาSrijeda, 16. rujna 2020.

Prekršitelji će uz to biti prijavljeni i policiji. Uprava i ministar upozorili su ljude da je smeće u nacionalnom parku kazneno djelo za koje se može dobiti i do pet godina zatvora i pozamašne kazne.

Ključne riječi

Komentara 2

FR
franjo
17:47 22.09.2020.

Super ideja.

VE
Ventilator2
13:17 22.09.2020.

Molim roditelje političara da daju adrese, da im pošaljemo njihovo smeće nazad u p... u materinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije