Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi put

Nacionalni forum Nikice Gabrića postaje stranka

nikica gabrić
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
07.12.2013.
u 08:31

Nakon Zagreba planirano je osnivanje inicijativnih odbora u Bjelovaru, Osijeku, Šibeniku, Rijeci, Splitu, Puli, Varaždinu, Zadru i Vinkovcima

Dosadašnja inicijativa Nacionalni forum, pod vodstvom oftalmologa Nikice Gabrića, sutra počinje preobrazbu u političku stranku osnivanjem ogranka u Zagrebu, u hotelu Sheraton. Gabrić je već najavio da će se njegov “Treći put” pretvoriti u stranku, a cilj im je, poručuju iz Foruma, dolazak novih ljudi koji imaju viziju i energiju za pokretanje pozitivnih promjena.

– Novi put simbolizira vraćanje fokusa na relevantna egzistencijalna pitanja, a ne ona svjetonazorska. Kako zaustaviti galopirajuću nezaposlenost, što ponuditi mladim obrazovanim ljudima, kako vratiti umirovljenicima pravo na dostojanstvenu starost, ili pak kako svim građanima omogućiti život koji nije na rubu egzistencije – poručuju iz Foruma.

Nakon Zagreba planirano je osnivanje inicijativnih odbora u Bjelovaru, Osijeku, Šibeniku, Rijeci, Splitu, Puli, Varaždinu, Zadru i Vinkovcima.

>> Gabrić želi 
tri mandata 
u EP-u 
i 15% na prvim izborima

Komentara 22

C5
c54t21q2
09:33 07.12.2013.

Ufs... jos jedan u velikom nizu prodavaca magle.Hrvatska politika je prepuna stranki,partija i jos jedna poput ove ili orah-a je saaamo i iskljucivo samo maska na oci naivnima i lakovjernima ,kojom se prekriva plodno tlo za bogacenje pojedinaca.Ni manje ni vise od toga.

TI
tihomir91
08:53 07.12.2013.

Koliko če ta stranka biti bliska s prosječnim čovjekom u Hrvatskoj vidi se s njihovim odabirom hotela u kojem će biti konstituirana stranka. Po meni jedan HNS već imamo koji štiti direktore iz pretvorbe. Ne vjerujem da ijedna stranka možee bez radnika i seljaka ali se takva ne rađa.

AS
asi2013
09:35 07.12.2013.

Poslije "abakusa" nije više ništa potrebno napisati, nego još jednom reći da je ekonomija i politika jedno i da se gospodin Gabrić i njegova stranka moraju izjasniti o svim pitanjima koji se ne mogu ignorirati. Ovi su se toliko kompromitirali,, da nas od onoga što piše Jutarnji i ostali mediji pod njihovom kontrolom, hvata užas. Ako se tako nastavi blizu je dan kada će obične Hrvate zatvarati, a one koji pišu da ne vole ovu zemlju protežirati, da nam razaraju duh i tijelo, i pljuju po mrtvima, za koju su dali svoje živote. To već sada na velike čine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije