Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMAKNUĆE

Načelniku Glavnog stožera Hranju dodijeljen čin admirala pomorstva

Admiral Robert Hranj
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/7
11.03.2020.
u 16:08

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović dodijelio je u srijedu čin admirala pomorstva Robertu Hranju, načelniku Glavnog stožera OSRH, priopćeno je iz Ureda predsjednika

Načelnik Glavnog stožera OSRH Robert Hranj promaknut je u čin admirala pomorstva prošloga tjedna odlukom predsjednika Zorana Milanovića, a na prijedlog potpredsjednika Vlade i ministra obrane Damira Krstičevića.

Na ceremoniji dodjele čina, održanoj u Uredu predsjednika, sudjelovala je i supruga admirala, gospođa Mirjana Hranj, a nazočili su joj potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, zamjenik načelnika GS OSRH general Drago Matanović, zapovjednik Hrvatske kopnene vojske general Siniša Jurković, zapovjednik Hrvatske ratne mornarice kontraadmiral Ivo Raffanelli, zapovjednik Hrvatskog ratnog zrakoplovstva general Michael Križanec, glavni inspektor obrane general Slaven Zdilar i drugi uzvanici iz Glavnog stožera OSRH i Ministarstva obrane.  

Admiral Robert Hranj
1/7
Ključne riječi

Komentara 2

IV
ivicin
16:16 11.03.2020.

cudan cin....cuda mi cudnoga..

Avatar rubinet
rubinet
16:11 11.03.2020.

Admiral pomorstva?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije