Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKA PEŠUT

Načelnik sisačke policije ozlijeđen u prometnoj nesreći: Naletio je na vozilo koje je skretalo

Nikola Cutuk/PIXSELL
12.03.2021.
u 16:52

Po dovršenim policijskim izvidima policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti izvješće na državnoodvjetničku meritornu odluku

Sisačka policija objavila je kako se jučer, 11. ožujka oko 8.35 sati, u Sisačkoj ulici u Petrinji dogodila  prometna nesreća u kojoj je sudjelovao načelnik Policijske uprave sisačko-moslavačke Luka Pešut (1963.). Zadobio je lakše ozljede, kao i vozač drugog automobila.

Do nesreće je došlo kada se 47-godišnji muškarac osobnim vozilom sisačkih registracija kretao Sisačkom ulicom te, dolaskom do raskrižja Ulice Andrije Petračića i Ivana Zocha, započeo radnju skretanja u lijevo, u Ulicu Andrije Petračića. Tom prilikom na njegovu lijevu bočnu stranu naletjelo je službeno vozilo sisačkih registracija, kojim je istom kolničkom trakom u istom smjeru upravljao načelnik Policijske uprave sisačko-moslavačke, a koji je ranije započeo s radnjom pretjecanja.

Uslijed udarca osobno vozilo sisačkih registracija, kojim je upravljao 47-godišnji vozač, djelomično je sletjelo s kolnika na zemljanu površinu, dok je službeno policijsko vozilo naletjelo na smjerokazni stupić i prometni znak te potom sletjelo u odvodni kanal.

Sudionici ove prometne nesreće nisu bili pod utjecajem alkohola, a liječnička pomoć im je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su im okvalificirane lake tjelesne ozljede.

Očevidom prometne nesreće rukovodio je zamjenik općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku, u suradnji s očevidnom ekipom Policijske uprave zagrebačke, po čijem nalogu su vozila oduzeta, dok su vozačima izuzeti uzorci krvi i urina koji će biti dostavljeni na vještačenje.

Po dovršenim policijskim izvidima policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti izvješće na državnoodvjetničku meritornu odluku.

Komentara 5

BL
blekpanther
17:19 12.03.2021.

Radnjom preticanja u raskrižju, odlično načelniče!

CO
Condorgrab
19:42 12.03.2021.

Gosn načelnik je KRIV za preticanje na punoj liniji sa posljedičnim izazivanjem nesreće s velikom materijalnom štetom i lakšim ozljedama sudionika.

CO
Condorgrab
19:40 12.03.2021.

Autor članka NAMJERNO prešućuje činjenicu da je na toj cijeloj dionici ceste ucrtana PUNA LINIJA i da policajac NIKAKO NIJE SMIO preticati. To svaka budala vidi na Google Map i bez uviđaja "Državničkog odvjetništva i policije" koji se sad moraju dogovoriti kako da policajac ispadne nedužan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije