Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'došlo je do omaške'

Načelnik Murtera otišao u Austriju u bordel i na službenu karticu potrošio 1560 eura

Načelnik općine Murter Toni Turčinov pojasnio slučaj "Murterska cesta"
Dusko Jaramaz/PIXSELL
13.07.2022.
u 12:44

Dvaput je ispeglao iznose od 600 eura i jednom 360 eura, potrošivši tako u jednu noć ukupno 1560 eura proračunskog novca.

Telegram je u posjedu računa koji dokazuju da je načelnik općine Murter – Kornati, Toni Turčinov, službenom karticom plaćao usluge u austrijskom bordelu. Sredinom travnja 2019., između 1:37 i 3:38 ujutro, u klagenfurtskom klubu La Cocotte triput je upotrijebio općinsku karticu. Dvaput je ispeglao iznose od 600 eura i jednom 360 eura, potrošivši tako u jednoj noći ukupno 1560 eura proračunskog novca.

U odgovoru Telegramu načelnik Turčinov rekao je kako je bio “na večernjem druženju” u bordelu s, citiramo dalje, “potencijalnim gostima i domaćinima”. Ustvrdio je kako je slučajno pomiješao kartice.

Račun u bordelu, kaže, htio je platiti privatnom karticom, ali je pogreškom iz novčanika izvadio službenu. “Moja privatna i službena kartica iz iste su banke i u tim večernjim satima došlo je do omaške zbog koje se ispričavam svojim mještanima”, napisao je u odgovoru za Telegram.

U prvom odgovoru za Telegram, iz Općine Murter – Kornati kazali su kako su na spomenuto službeno putovanje u Austriju, uz načelnika, išle direktorica lokalne turističke zajednice i jedna recepcionerka. A na hotelskom računu koji je načelnik, tvrdi, podmirio kako bi anulirao troškove bordela, piše da je njime plaćeno noćenje za 12 osoba.

Pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Općine Murter – Kornati, Melanija Turčinov Rameša, nakon upornih poziva odgovorila je za Telegram kako je Općina podmirila dio troškova vezan uz “Roadshow prezentaciju u Klagenfurtu” i to za načelnika, djelatnice TZ-a i “članove lokalne klape”, ali nije otkrila što točno.

Ključne riječi

Komentara 59

GM
gmižić
13:07 13.07.2022.

Ljudski je griješiti ...koliko puta odem u Lidl misleći da je Konzum!?

BR
brzizestok
13:16 13.07.2022.

Svaka mu čast ! Prči kurve za pare od naroda :).

DU
Deleted user
13:08 13.07.2022.

Heehe ,sastanak sa klijentima u bordeluuu.,bt pa ovo nema ni u nadrelistima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije