Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krapina

Na ulazu u dvoranu predsjednicu dočekala popevka Dobro mi došel prijatel i karikatura na dar

Kolinda u Zagorju
Foto: Alen Brodar/Zagorje International
1/5
12.09.2015.
u 21:53

Kolinda Grabar - Kitarović stigla je večeras u Krapinu, kako bi prisustvovala retrospektivnoj, drugoj večeri jubilarnog 50. izdanja Festivala kajkavskih popevki

Predsjednica RH Kolinda Grabar - Kitarović stigla je večeras  u Krapinu, kako bi prisustvovala retrospektivnoj, drugoj večeri jubilarnog 50. izdanja Festivala kajkavskih popevki, na kojoj se izvode neke od najljepših pjesama koje je Festival iznjedrio u svojoj polustoljetnoj tradiciji.

- Teško je izdvojiti koja mi je popevka najdraža, ali svakako uživam u onim tradicionalnim -  Dobro mi došel prijatel, Fala i Suza za zagorske brege, koje ljudi posebno rado pjevaju. Ali uvjerena sam da će i pjesme koje se izvode večeras u ljudima probuditi lijepu uspomenu, rekla je predsjednica, koju je na ulazu u Festivalsku dvoranu dočekala upravo pjesma Dobro mi došel prijatel i malo iznenađenje - na dar je od direktora marketinga prvih zagorskih digitalnih novina dobila svoju karikaturu.

 

>> Predsjednica sa 'Specijalcima iz Lučkog': Za vas nema zadaće koju nećete moći izvršiti

>> Kolinda Grabar-Kitarović: Zalagat ću se da Hrvatska nastavi investirati u BiH

Komentara 47

NJ
njoj
22:00 12.09.2015.

Ruža Hrvatska!

LO
lokun
22:06 12.09.2015.

Predsjednica Hrvatske sa svojim narodom Ajmo Istro i Zagorje..,,,,

LO
lokun
22:09 12.09.2015.

Hrvatska zemlja život mi je dala, Za nju sam vezan od prvoga plača.... Ajmo Hrvati svi za Kolindom do potpune slobode

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije