Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Na suđenje Rončeviću pozvano 30 svjedoka

Neke od svjedoka koje poziva Uskok branitelji optuženih zvat će ponovno jer ih nisu mogli ispitati ni o čemu osim o onome zbog čega ih je pozvao Uskok.

Komentari 2

OB
-obrisani-
21:59 10.02.2010.

Vrlo se jasno reklo da nitko nije iznad zakona i odi se to potvrđuje, ako ima Rončevićeve krivnje biti će osuđen, a ako nema neka se podigne optužnica za klevetu. Vrlo jednostavno.

VL
00
0001
22:53 10.02.2010.

Ovaj slučaj pratim od prvih dana i drago mi je da je počela borba protiv korupcije u Hrvatskoj, ali ne mogu se oteti u zadnje vrijeme dojmu da je ovo politički montiran proces. Kao prvo tu su se upleli Mesić za kojeg ne bi stavio ruku u vatru da nije nevin u ovom procesu koji se tako energično brani i proziva Rončevića. Kao drugo tu su se pojavili Stazić i Linić, ne baš neke moralne vertikale u hrvatskoj politici, ali OK. Oni su bili tako slobodni da su Rončevića već bili osudili, a da nisu svi svjedoci i sam Rončević ispitani. Pa ja jednostavno pitam gospodu iz SDP-a gdje je tu pravna država u koju se kunu kao nekad u druga Tita?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.