Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVOLJNO PRODAJE

Na stupu u Dalmaciji osvanuo neobičan oglas: Tko bi to kupio?

Popodnevna kiša osvježila posjetitelje Splita
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
07.09.2020.
u 13:30

Dalmatinac povoljno prodaje svoje probleme, a ako ih netko želi kupiti više, može dobiti i popust

Neobičan oglas osvanuo je na jednom stupu u Dalmaciji, a mnogi su se zapitali tko bi uopće 'kupio' jedan od problema s popisa.

Dalmatinac, naime, povoljno prodaje svoje probleme, a ako ih netko želi više kupiti, može dobiti i popust. Oglas je osvanuo u grupi Dnevna doza prosječnog Dalmatinca.

Za 10 eura tako prodaje dvije rate kredita od 400 eura ili pak ženu koja hrče. Dvadeset eura košta susjed koji ''nabija muziku do 3 ujutro'', a dva eura je punica koja dolazi svaki dan.

Zovi čovika

Objavljuje Dnevna doza prosječnog DalmatincaNedjelja, 6. rujna 2020.

Na popisu je i problem s rođakom kojem je posudio 100 eura, a on je otišao u Njemačku i ne javlja se, ali i djeca koja neće učiti.

S obzirom na to da svaka roba ima svoga kupca, ako je netko zainteresiran, za kontakt se može javiti Žarku u općini. Samo da je još otkriti o kojoj je općini riječ... 

Komentara 3

TE
TerMInator
14:24 07.09.2020.

Nudim 20 EUR za sve!

DE
deda1234
17:07 07.09.2020.

Čovjek si olakšao dušu..

GE
Gensoman1000
15:30 07.09.2020.

Valjda je to stara slika ili? Di su maske di je socijalna distanca? Svi cemo umrijeti zbog vas.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije