Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostavio je bez objašnjenja

Čitala novine pa otkrila zbog čega se rastala: 'Pa mi smo tada bili u braku'

razvod
Foto: Davor Javorović/PIXSEL
07.09.2020.
u 10:53

Nikyta Moreno prije mjesec dana čitala je New York Times u kojem je doznala da se njezin bivši suprug Robert Palmer (30) ponovno ženi, a u najavi vjenčanja otkrila je i zašto se njezin brak raspao

Žena koja nije razumjela zašto joj se raspao brak ostala je u šoku kada je to otkrila u novinama. Nikyta Moreno prije mjesec dana čitala je New York Times u kojem je doznala da se njezin bivši suprug Robert Palmer (30) ponovno ženi i to za pet godina stariju Lauren Maillian koju je upoznao u siječnju 2017. godine u teretani u New Yorku nakon čega su započeli vezu.

No, Nikyta kaže kako su ona i Robert tada bili u braku.

– U najavi vjenčanja piše da su vezu počeli u siječnju 2017. te da on nikada nije bio oženjen. To mi je bila velika vijest jer sam mu ja u siječnju 2017. bila supruga – ispričala je Nikyta za New York Post.

– Razišli smo se u ožujku te godine, a službeno smo se razveli u siječnju 2018., no nikad nisam razumjela zašto. Sve dok nisam pročitala to u NY Timesu – dodala je.

U članku piše kako su se Robert i Lauren zaljubili prije tri i pol godine u teretani, a njega je, osim njezine ljepote, privuklo i to što je bila jedina žena koja diže utege. Pet mjeseci kasnije par je počeo zajedno živjeti, a nije dugo trebalo da se Robert zbliži s djecom koju je Lauren imala iz prijašnje veze. Njegov brak u članku se ne spominje.

S Nikytom se vjenčao kod matičara u prosincu 2015. godine, a veliko vjenčanje planirali su za ljeto 2017. Međutim, Robert se počeo udaljavati od svoje supruge, a sada je poznat i razlog.

– Bio mi je najbolji prijatelj, cijeli mi je život bio uništen. Znala sam da nešto nije uj redu. Sumnjala sam da me prevario, a kada sam ga to pitala, ništa nije odgovorio – ispričala je Nikyta.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
11:07 07.09.2020.

Još jedan koji voli da mu se dominira. Nisi sam Rogoznice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije