Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plenković:
Povratak na članak

'Pobjeda Pejčinović Burić svojevrsna je pobjeda srednje, istočne i jugoistočne Europe'

Vlada će Saboru uputiti više zakonskih prijedloga među kojima Nacrt konačnog prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, Nacrt konačnog prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o obrani

Komentari 11

NI
nik83
10:52 27.06.2019.

Pobeda, rekla bi Pejčinović Burić.

VL
ST
stefj
10:59 27.06.2019.

Ajde, dajte provedite neku reformu. To što ste uspjeli izlobirati za Pejčinović Burić je veliki uspjeh, ali radi toga nitko neće ostati u Hrvatskoj... Koliko god u vladi bili samozadovoljni gospodarskim rezultatima i dalje stoji činjenica da smo na dnu EU-a bez ikakve šanse da se od tu maknemo, samo čekamo da nas Bugarska prestigne. Pada nam proizvodnja, uvoz raste brže od izvoza, struka i sposobni masovno odlaze... Imamo porezno najopterećeniju proizvodnju u EU, samo Švedska je iznad nas. Cijene energenata su u rangu ili iznad cijena u zapadnoj EU, troškovi poslovanja su izuzetno visoki, birokratska opterećenja nevjerojatna, itd... Da vlada za reforme potroši 10% vremena i novaca koliko je potrošila na lobiranja za Pejčinović Burić, sigurno bi se vidjeli rezultati. Ali prave reforme, a ne kokošarenje s porezima i obećanja... Već bi nešto značilo da se smjeni Horvat, koji toliko priča, a ništa ne radi (ili radi suprotno). Od svih obećanja, nije ukinut niti jedan parafiskalni namet, dobili smo nove, nije niti jedna birokratska procedura pojednostavnjena, samo smo dobili obrasce on-line umjesto papirnatih, no ti obrasci sada imaju još više besmislenih stavaka... Ne znam, možda oni i vjeruju u to što pričaju, no onda ta njihova uvjerenja nemaju niti malo dodirnih točaka s realnošću. A samo s pričama i čvrstim vjerovanjem u nepostojeće neće se promijeniti negativni trendovi...

VL
Avatar tituš
tituš
10:40 27.06.2019.

veći će biti samo kada ti odeš, ma bilo gdje ..

VL
DU
Deleted user
10:34 27.06.2019.

90% Hrvata nije briga za vaše mokre briselske snove. Netko tko nema nimalo strasti za domovinu a uvježbao je umjetnost umjetnog osmijeha na slobodnozidarskim seansama ne zaslužuje pozornost. Siti smo vaših usiljenih poza i karijerističkih demagogija i manipulacija.

VL
DU
Deleted user
11:05 27.06.2019.

Njena ''pobjeda'' označava kraj EU-a. Europo, gotovo je, snašla vas je pošast biblijskih razmjera, a zove se HDZ.

VL
DU
Deleted user
23:31 27.06.2019.

Pirova pobjeda stari moj, pirova pobjeda. No dobro, barem gospođa neće ovdje krojiti politiku neko vrijeme. Uzgred, Plenković i nije loš premijer. Očito mu u sektoru vanjskih poslova nije bilo nekog materijala na raspolaganju. Sve ex-Sanaderova i udbaška ekipa. Nije ni njemu lako, a ni nama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.