Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PSEĆI PARK UTRINA

Na reviji udomljenih pasa pobjednici su bili svi

pseto
ilustracija
27.09.2014.
u 18:40

Vlasnici udomljenih pasa bili su sretni zbog činjenice da je revija namijenjena upravo njima, jer su njihovi psi, iako prekrasni, ne udovoljavaju kriterijima službenih izložbi pasa

Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba uz podršku Royal Canina u psećem parku u Utrini od 11 sati organiziralo je reviju udomljenih pasa. Već od jutarnjih sati brojni ponosni vlasnici kućnih ljubimaca došli su u park kako bi se na vrijeme prijavili za reviju, javili su organizatori.

Iako je organizator bio azil Dumovec, na reviju su bili dobrodošli svi udomljeni psi. Bilo je pasa različite dobi, veličine i boje krzna ,a neki od njih su imali i ružne životne priče koje su prethodile udomljenju. Tako je malena kujica Rozi nakon ranjavanja završila u karlovačkom skloništu gdje je osvojila poznatu voditeljicu Lanu Pavić te je preselila u Zagreb, u topli dom.

Vlasnici udomljenih pasa bili su sretni zbog činjenice da je revija namijenjena upravo njima, jer su njihovi psi, iako prekrasni, ne udovoljavaju kriterijima službenih izložbi pasa. Zato na ovoj reviji nije bilo pobjednika, pobjednici su bili svi, svi sudionici su dobili poklon pakete, a ispraćeni su pljeskom i uz zahvalnice. Da susret prođe uz smijeh i zabavu pobrinuo se voditelj Boris Mirković.

>> Pas u stanu ima manje prostora za trošenje energije pa su važne šetnje

>> Vozač hitne u Aleppu svaki dan hrani 150 napuštenih mačaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije