Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dražba u ponedjeljak

Na razgledavanju kuće Petra Kunića nije se pojavio niti jedan zainteresirani kupac

Kuća Kunić
Foto: Zdravko Bičak
09.05.2014.
u 11:10

Ipak, pred kućom se okupilo 50-ak njegovih prijatelja i susjeda spremni da blokiraju bilo kakav ulazak u njegov posjed

Na za danas zakazanom razgledavanju kuće Petra Kunića u Zagorju kraj Krnjaka nije se pojavio niti jedan zainteresirani kupac. Ipak, pred kućom se okupilo 50-ak njegovih prijatelja i susjeda spremni da blokiraju bilo kakav ulazak u njegov posjed.

Tako je priča po kojoj Kunić mora kuću vratiti nasljednicima pokojnog Vinka Petrovića koji je tu kuću koristio nakon Oluje dobila novi nastavak. Za ponedjeljak zakazana javna dražba kuće kojom se želi namiriti sporni dug od 1,3 milijuna kuna ipak će se održati.

Uz prijatelje, Kuniću su potporu pred njegovu kuću došli dati i lokalni pravoslavni svećenici, načelnik općine Dejan Mihajlović i dožupan karlovački Siniša Ljubojević. 

>> Ako želi svoju kuću, mora platiti 1,3 mil. kn

Komentara 7

Avatar navijač
navijač
11:58 09.05.2014.

Čim ga brane srpski popovi,mihajlovići i slično mogu mislit kakav je i zašto je otišao i vratio se u Hrvatsku.

19
1995josip
11:50 09.05.2014.

nisam znao , ali sada budem pratio i budem se javio da kupim tu nekretninu , pa da vidim koji pop bude mene ometao na mome posjedu ako ga kupim !

SH
sherlock
12:42 09.05.2014.

zaboravili ste napisati da je ovo sve organizirao pupovac i da je rekao da sudovi kod nas sude po nacionalističkim kriterijima. e moj večernji, kod vas vlada kolektivna amnezija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije