Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ORBITER 3
Povratak na članak

VIDEO Vojska dronom snimila posljedice požara kod Šibenika, pogledajte kako izgleda

Sustav je angažiran temeljem odluke Operativnog vatrogasnog zapovjedništva u Divuljama te koordinacije i ishođenja potrebne dozvole za polijetanje od strane Hrvatske kontrole zračne plovidbe.

Komentari 2

OB
ObrenM
00:25 01.08.2019.

Ovakav ekocid i steta na sumama,nasim plucima nece se nadoknaditi desetljecima.Da ne govorimo o steti na privatnom vlasnistvu i prozivljenom strahu.Sada se ova zlocinka smije pa place, glumeci budalu.Sve se radi, da se je proglasi neuracunjljivom.Zivila postena vlast i neuracunjljivi psihijatri.

VL
DU
Deleted user
06:40 01.08.2019.

teško je za povjerovat da bi tolik požar izazvala jedna osoba. Pa to čak je čak daleko od naseljenih mjesta, znači nikako nije mogla biti pješak? Pa zar osoba koja se lijčila od piromanije ima vozačku dozvolu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.