Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dubrovnik

Na Pilama uhvatili 36-godišnjaka sa 50 grama marihuane

marihuana,trava,travulja
Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
12.09.2012.
u 10:59

Muškarac je priveden zbog posjedovanja i prodaje opojnih droga konzumentima s područja Dubrovnika

Policija je jučer privela 36-godišnjeg muškarca zbog neovlaštenog posjedovanja i prodaje opojnih droga konzumentima s područja Dubrovnika.

Policija je 36-godišnjaka u ponedjeljak navečer na Pilama uhvatila sa 50 grama marihuane. Muškarac je uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da je počinio kaznena djela zlouporabe opojnih droga.

Temeljem sudskog naloga pretražen je njegov stan u kojemu je pronađena manja količina marihuane.

>> Splićanin s drogom 'pao' na koncertu u Kutini

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar madcap
madcap
12:05 12.09.2012.

Nisu čovjeku našli nikakvu drogu, nego marihuanu. Sramota da se policija bavi ljekovitim biljem i pravi od poštenih ljudi kriminalce.

CR
crewcro
13:24 12.09.2012.

jaoo,mrzim citati ovakve tekstove.. free gandja!!!

NA
nasicanin
11:20 12.09.2012.

50 grama!!! Znaci, "ulov" godine .... sad ce se i "sitnim ribama" trest gace kad vide kako policija hvata ove velike dilere ... cestitam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije