Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP-ove Europarlamentarke

'Na našoj su listi najbolji ljudi, borit ćemo se za otvaranje novih radnih mjesta'

borzan
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/3
26.04.2014.
u 15:45

Poručile su građanima da u što većem broju iziđu na izbore

Europska unija najnaprednija je zajednica u svijetu u svijetu, i što se tiče ljudskih prava i mogućnosti koje pruža. Na našoj su listi najbolji ljudi, Borit ćemo se za reindustralizaciju Europe i otvaranje novih radnih mjesta - poručila je Biljana Borzan u Karlovcu. Kandidatkinja koalicije SDP-HNS-HSU-IDS za Europski parlament Karlovčanima se predstavila sa Sandrom Petrović Jakovina i Višnjom Fortuna, koja je došla umjesto najavljenog Milorada Pupovca.

Poručile su građanima da u što većem broju iziđu na izbore, jer je važno tko predstavlja Hrvatsku u Europi. SDP-ove kandidatkinje napomenule su i da bi ukoliko uđu u parlament i dalje voljele raditi u odborima u kojima su i bile, Borzan u onom za okoliš, javno zdravstvo i hranu, a
Petrović Jakovina u Odboru za ustavna prava.

- Kada uđem u EU parlament bit ću zastupnica najosjetljivijih i najobespravljenijih građana, umirovljenika, osoba s invaliditetom, djece s poteškoćama u razvoju i korisnika socijalne skrbi. Voljela bih raditi u odboru za zapošljavanje i socijalna pitanja - rekla je Fortuna. Kandidatkinje su posjetile i Ogulin gdje su se družile s građanima i sudjelovale u obilježavanju 140. obljetnice hrvatskog planinarstva.

Komentara 18

BS
bstrabi2
18:25 26.04.2014.

Treba vam još i Lovrićka,Jovanović i Linić.Onda ste kompletni.Nikad nisam glasao za ljeve i nikad neču.

LI
Livi
16:06 26.04.2014.

Samo lud moze glasati za vas. Da ista odlucujete u Europi, dosad bi i Europa bila na rubu ponora kao sto ste i u ove dvije godine doveli i Hrvatsku. Tebi, gospodo Borzan treva dati glas da skupljas po Europi glasove protiv interesa hrvatskog naroda u Vukovaru. Pomoci ce ti svakako i sto se nalazis u stranci koja nije htjela Hrvatsku, a i dosad se ta stranka pokazala potpuno anacionalnom. Sjetimo se kako je tvoj sef kazao kako je u NDH-u izvrsen prvi genocid,(iako je to totalna laz i neistina) a nitko se iz vase stranke nije ogradio od ove izjave, a kamo li je osudio. Kako ce takvi onda braniti hrvatske interese bilo gdje.

Avatar bereza
bereza
17:53 26.04.2014.

Ovo već doista prelazi sve granice pristojnosti! I na ove izbore, 'rvacki politikanti kreću s osnovnom parolom: "Hrvatska stoko sitnog zuba i bez zuba, vi morate izaći na izbore kako bi NAMA, izabranima, bilo još bolje nego što nam je sada!" Ako im je toliko stalo do običnih ljudi, neka pokažu što su to dosad dobroga i vrijednoga učinili za boljitak tih malih ljudi u Hrvatskoj? Kako im vjerovati da će se "boriti za otvaranje novih radnih mjesta" kad dosad prstom nisu mrdnuli da spriječe uništenje postojećih proizvodnih radnih mjesta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije