Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća

Na Kubi se srušio zrakoplov sa 68 ljudi, nema preživjelih

kuba (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
05.11.2010.
u 07:47

Među putnicima bilo je 28 stranaca - sedamnaestero iz Južne Amerike, desetero iz Europe i jedan iz Japana

Kubanski putnički zrakoplov u kojem je bilo 68 ljudi srušio se kod grada Guasimala u središnjem dijelu zemlje. Pripadao je državnoj kompaniji Aerocaribbean airline, a letio je na liniji od istočnog grada Santiago de Cuba do Havane. Riječ je o zrakoplovu ATR twin turboprop francuske proizvodnje.

U zrakoplovu je bio 61 putnik i sedam članova posade. Među putnicima bilo je 28 stranaca - sedamnaestero iz Južne Amerike, desetero iz Europe i jedan iz Japana. Nitko od njih nije preživio. Pilot je uzbunu objavio nekoliko minuta prije pada. Uzroci nesreće zasad nisu poznati.

Spasilačke ekipe buldožerima su se probijale kroz nepristupačno područje. Iz zapaljenog zrakoplova izvučeno je nekoliko tijela, a spasitelji su u potrazi za eventualnim preživjelima pretraživali područje u krugu od nekoliko kilometara.

Komentara 5

MM
Mladen Miletić
19:59 05.11.2010.

Fidel je krivac to je svima jasno -pametnima !

OB
-obrisani-
10:51 05.11.2010.

vjerojatno se radi o američkoj diverziji... oni često rade takve stvari tamo...

OB
-obrisani-
11:25 05.11.2010.

info punkt, prije će biti da se radi o uraganu Tomas koji već danima hara Karaibima. Ovaj je avion bio zadnji koji je poletio prije obustave letova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije