Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
01.08.2014. u 12:00

Zvuči nevjerojatno, ali čini se da su Kukuriku lordovi pri kraju mandata napokon pozapošljavali sve koje su željeli zaposliti. A sada neka netko drugi popravlja štetu

Mladen Pejnović, predstojnik Ureda za upravljanje državnom imovinom, najavio je za jesen raspisivanje natječaja za headhuntere koji će ubuduće birati menadžere za vođenje državnih tvrtki. “Treba prestati sa socijalističkom praksom imenovanja podobnih”, kaže Pejnović za 24sata komentirajući odluku Vlade da od sljedeće godine zabrani imenovanje stranačkih prijatelja i dužnosnika u uprave državnih tvrtki. Zvuči nevjerojatno, ali čini se da su Kukuriku lordovi pri kraju mandata napokon pozapošljavali sve koje su željeli zaposliti. A sada neka netko drugi popravlja štetu.

Usred ljeta novi javni WC ne radi zbog godišnjih odmora

Željko Burić, šibenski gradonačelnik, prošle godine najavio je da će Šibenik ovog ljeta imati četiri javna WC-a, ali je umjesto toga ostao na jednom.Slobodna piše da je zapravo u strogom centru kod teatra zimus obnovljen javni WC i mijenjane su mu instalacije, ali je ipak cijeli srpanj bio zatvoren. Zašto?Zato što su stručne službe šibenske Elektre na godišnjem i nitko nije na javni WC mogao postaviti nova brojila za struju. Elektri se ne žuri, a turistima neka pate mjehuri.

Krokodilske suze ministrice kulture Zlatar Violić

Andrea Zlatar Violić, ministrica kulture, “žali” što Hrvatska nema 1,2 milijuna eura potrebnih za sudjelovanje na Svjetskoj izložbi EXPO u Milanu.Istina je da u proračunu imamo 130 milijardi kuna, ali ne i dobro posložene prioritete.

Bulić tražio da premjeste ulicu koja mu smeta

Niko Bulić, bivši predsjednik HTZ-a, koji već dulje vrijeme ne dolazi na posao jer je u sporu s poslodavcem zbog mobbinga, težište svojih aktivnosti prebacio je u Dubrovnik gdje je predsjednik Gradskog vijeća iz redova HDZ-a. Prema pisanju Dubrovačkog lista, Bulić je tamo pogodovao sam sebi na račun Grada Dubrovnika, i to tako što je premjestio – ulicu koja mu je smetala. Bulić, koji živi u Ulici od Maslinate, tražio je (i dobio!) premještanje skalina koji tu ulicu spajaju s gornjim dijelom puta. Sada na tom predjelu postoje dva kraka skalina, stari krak ograđen ogradom i novi krak koji ide u ‘cik-cak’ na čestici koja se vodi kao javni put. Tu se penje, tu se pada, to je Bulićeva skalinada.

>> 'Bilo bi vrlo lijepo kupovati Inu, ali u pitanju su velika sredstva'

Komentara 7

JM
jezero-matica
12:46 01.08.2014.

Je stvarno se tebi pricinja,ali nazalost banda rastrosna nema kontrole kad su u pitanju novci porezni nobaveznika!

ĆA
ćaćaća
13:02 01.08.2014.

prije izbora je sve moguće.. očekuje se da sljedeće godine raste i bdp ali samo dok završe izbori..a onda sve po starome :)))

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
13:55 01.08.2014.

Koji su to licemjeri...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije