Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
X. IZBORNA JEDINICA

Na HGS-ovoj listi za Sabor i legendarni pjevač. Kerum: On je simbol Dalmacije

Kerum festa
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/3
16.06.2020.
u 23:21

- HGS je regionalna stranka i nakon što pobjedimo na predstojećim izborima, u ove dvije izborne jedinice, zasukati ćemo rukave kako bi još više poboljšali živote svih stanovnika, "najlipšeg dila svita" - poručio je Kerum

Zadarski pjevač Mladen Grdović također će pokušati ući u Sabor. Naime, nalazi se na drugom mjestu liste Hrvatske građanske stranke (HGS) u 10. izbornoj jedinici, čiji nositelj je Željko Kerum, predsjednik stranke. Na trećem mjestu je Igor Stanišić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Splita.

- Na predstojećim parlamentarnim izborima naše će liste biti ponuđene građanima u 9. i 10. izbornoj jedinici. U obje te jedinice idemo po pobjedu i uopće ne sumnjam u naš uspjeh. Plan i program nam je riješiti infrastrukturu Dalmacije i stvoriti preduvjete za još bolji život ljudi. Mi smo prva stranka Dalmacije, a Mladen Grdović je simbol Dalmacije. Ja sam se dokazao kao čovjek koji živi za Split i Dalmaciju, koji pomaže i koji daje, a ne uzima. HGS je regionalna stranka i nakon što pobjedimo na predstojećim izborima, u ove dvije izborne jedinice, zasukati ćemo rukave kako bi još više poboljšali živote svih stanovnika, "najlipšeg dila svita", rekao je u telefonskom razgovoru Željko Kerum za Slobodnu Dalmaciju.

>> VIDEO Parlamentarni izbori: Tko je ključan za slaganje većine? Pogledajte što kažu naši analitičari

Komentara 5

ST
stefj
23:49 16.06.2020.

Hm, gledam danas Otvoreno i mogu reći da se niti g. Pauletić ne razlikuje mnogo od navedene gospode. Kriv Zagreb, krivi Hercegovci, uvijek netko drugi kriv... Sve ista ekipa...

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
04:32 17.06.2020.

Oni ce nam pisati zakone i voditi zemlju? Buducnost nam je blistava!

ST
Stipan
08:13 17.06.2020.

Od sabora će napraviti birtiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije