Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SISTEMATSKO NASILJE

Na granicama Europske unije pretučeno 25.000 ljudi: Push back je nezakonit, ali se godinama provodi

31.12.2022.
u 19:54

Iako je push back nezakonit, godinama se provodi uz prešutno odobrenje Bruxellesa, a koliko je to nasilje sistematsko, opisano je na 3000 stranica Crne knjige

Komentara 79

DU
Deleted user
20:08 31.12.2022.

Koliko moras biti kratkovidan, koliko moras prezirati krscansku Europu da mozes zmiriti na islamizaciju Europe koja se upravo dogadja. Ljevicari su najvece zlo.

BJ
bjmaro
20:03 31.12.2022.

Svim čuvarima hrvatskih granica želim Sretnu Novu Godinu i puno sreće i zdravlja u obavljanju svojih odgovornih i opasnih obveza. Crna knjiga ,Žuta knjiga i Zelena knjiga postaće vrlo brzo relikti jedne nerazumne i neodgovorne politike prema Europljanima

DA
DarkoIvica
20:09 31.12.2022.

Iz kojeg razloga oni nemaju izbora nego ilegalno kroz šume ulaziti u zemlju? Pa ako netko tako ulazi onda i policija nema izbora nego ih sprječavati. Sretna nova godina svim pripadnicima Policije, naročito čuvarima granica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?