Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA TERENU 25 spašavatelja

Na Biokovu u tijeku akcija spašavanja: Turist otišao na planinu, nije se vratio

Foto: HGSS
1/2
05.08.2023.
u 13:24

Akciju dodatno otežavaju magla i kiša, objavio je HGSS.

Hrvatska gorska služba spašavanja objavila je kako je u tijeku zahtjevna akcija spašavanja na Biokovu. 

Sinoć u 22.31 sati na HGSS Stanicu Makarska dolazi dojava da se strani državljanin nije vratio s planine. Lociran je jutros u 10.40 sati na teško pristupačnoj lokaciji u stijeni. Na terenu je 25 spašavatelja iz Stanica Makarska, Split i Dubrovnik. 

Akciju dodatno otežavaju magla i kiša, objavio je HGSS. 

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 2

FE
fefellerunt
16:41 05.08.2023.

Za pretpostaviti je da se radi o Poljaku, očito ima neka tajna veza Biokova i Poljaka. Za čestitati čovjeku što je sam, u ovakvim uvjetima uspio prespavati na otvorenom/planini u ovakvim vremenskim uvjetima. Usput, čovjek je sam došao na mjestoesto gdje je dvadesetorici GSS-ovaca sa punom opremom i potporom teško i zahtjevno doći. Nadam se da će sve dobro proći i da nema težih povreda avanturiste.

Avatar Cohen
Cohen
14:01 05.08.2023.

Ni ovaj nije pratio prognozu vremena. I zašto sam u planinu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije