Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

VIDEO Mazio mu je psa, a onda mu je skinuo ogrlicu...

ukrali psa
Foto: Screenshot
1/2
25.03.2019.
u 17:06

Vlasnik psa, 58-godišnji muškarac bio je u ranojutarnjoj šetnji kada se kraj njega zaustavio nepoznati muškarac u plavom automobilu te počeo s njim razgovarati

Nesvakidašnja krađa dogodila se u Detroitu u američkoj saveznoj državi Michigan gdje je dvoje lopova muškarcu ukralo kućnog ljubimca i to pred njegovim vlastitim očima.

Incident se dogodio 17. ožujka oko 4 sata ujutro na benzinskoj postaji u ulici Van Dyke.

Vlasnik psa, 58-godišnji muškarac bio je u ranojutarnjoj šetnji kada se kraj njega zaustavio nepoznati muškarac u plavom automobilu 2000 Ford Explorer te počeo razgovarati s njime. Drugi muškarac za to je vrijeme mazio psa te mu je u jednom trenutku skinuo ogrlicu s vrata.

Podigao ga je i počeo nositi, a vlasnik ga je pokušavao zaustaviti. No, onda je iz automobila izašla i jedna žena koja je napala vlasnika psa dok je muškarac ljubimca ugurao na stražnje sjedalo automobila.

Par je nakon toga pobjegao, a sve je snimila nadzorna kamera benzinske postaje te ih sada traži policija.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar nekakav
nekakav
17:25 25.03.2019.

da mog psa neko nosi, a mene da napadaju, to je nemoguće! moj žilavac bi skočio s nebodera da čuje da mene netko uopće i vrijeđa, kamoli napadne! bio to mali susjed s kojim se igra (već ga je grdo pogledao) ili ovaka napadač. priča šuplja, treba istražiti dal je to njegov pas, ili su ga ljudi vratili.

KE
kelab
04:22 26.03.2019.

Prica je malo suplja. Imam psa...

TH
thu
20:53 25.03.2019.

Ovaj se uplašio babe...i istambulske...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije