Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometne nesreće

Na autostoperice naletio automobil

policija
11.09.2010.
u 17:24

Još jedan nesreće dogodila se kod Pazinskih Novaka, gdje su u izlijetanju kombija ozlijeđene tri osobe

Jutros oko 6.15 sati su kraj Buzeta stradale L.K (18) i A. D. (17). One su hodale kolnikom županijske ceste i dok su namjeravale stopirati , na njih je naletio Citroen kojim je upravljao 76.godišnji  A. M. iz Rijeke.  Djevojke nisu zadobile po život opasne ozljede, ali su prebačene u  KBC Rijeka.

Kod Pazinskih Novaka, na cesti Ivoli-Cerovlje, oko 7 sati s kolnika je sletio kombi. Zbog toga su ozlijeđena dva Rusa, ( 31 i 32 godine ) i  vozač L. K. ( 32 godine ) iz Raklja. Vozač je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor, prešao na suprotnu stranu i sletio s kolnika. Udario je i u stupić i prevrnuo se na bok. Svi su prevezeni u pulsku Opću bolnicu.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
01:54 12.09.2010.

Što stari polu slijepi i glugi penzionirani konj radi za volanom. Smeće on i državno vodstvo. FUJ!

KR
krilnik2
18:07 11.09.2010.

Još jedan nesreće dogodila /*******************/ ?????????????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije