Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Na autocesti se zabio u betonski blok i na mjestu poginuo

prometna
Boris Ščitar/PIXSELL
16.01.2010.
u 21:51

On se svojim vozilom, iz zasad neutvrđenih razloga, nekoliko metara pred naplatnim kućicama, u smjeru Varaždina, prednjim krajem zabio u betonski blok koji odvaja prometne trake na autocesti.

ZAGREB – U prometnoj nesreći u subotu iza 21 sat, kod naplatnih kućica Sv. Helena na autocesti Zagreb-Varaždin, poginuo je N.Č. (36) vozač golfa N.Č. varaždinskih registarskih oznaka.

Nije se kretao sredinom kolnika već lijevim rubom gdje je udario u betonski odbojnik. Od siline naleta vozilo se odbilo i udarilo u drugi odbojnik sa suprotne strane, a potom i u betonski blok koji odvaja prometne trake na autocesti. Zaustavio se na kolniku ulaza broj 3.

Poginuo je na mjestu nesreće. Zbog policijskog očevida promet autocestom odvijao se otežano.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije