Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijela kuća pristala na kompromis

Na američkim veleposlanstvima više neće biti LGBT zastave

26.03.2024.
u 10:44

Predsjednik Rusije Putin ismijao je američko veleposlanstvo u Moskvi zbog isticanja zastave duginih boja sugerirajući da to odražava seksualnu orijentaciju njegova osoblja.

Komentara 13

EJ
ejStef
13:49 26.03.2024.

Nekada SAD nije širio ideologiju, sada širi. Ova Woke ideologija sada već poprima obrise nacizma, a zapravo je moderni marksizam.

Avatar Behemot
Behemot
13:42 26.03.2024.

LGBT zastava je najjača na svijetu. Zaštićeni njome prosvjednici napadaju molitelje na trgu. A tko krivo pogleda nositelje te zastave biti će kažnjen zatvorskom kaznom zbog "govora mržnje". Mislim, kada će netko Amerikancima pokazati srednji prst za te nastrane sotonističke svinjarije?

DM
D'Mich
12:56 26.03.2024.

Demokrati su nekad bili Amerikanci koji ne bi nikad pristali na ovo skrnavljenje nacionalne zastave. Sramota. To je kao da uz američku zastavu stavite zastavu Coca Cole. Onda još klečanje crncima, BLM nasilne kampanje, rušenje spomenika generalu Lee-u i tako dalje i tako dalje. Ima li kraja tome?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije