Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐUNARODNI DAN MUŠKARACA
Povratak na članak

Muškarci u Hrvatskoj lošije obrazovani od žena, više putuju

Stopa zaposlenosti znatno je veća kod onih koji imaju djecu, te je lani iznosila 89 %, a kod muškaraca bez djece 74,2 %

Komentari 1

Avatar Torento
Torento
13:51 20.11.2021.

Više obrazovanih žena nego muškaraca, a žene instinktivno (hipergamija) za brak traže muškarce obrazovanije ili barem jednako obrazovane kao one (plus veća plaća, visoki, nabildani, zgodni što čini manje od 1% muške populacije). Vidim PUUUUUNOOOOO budućih samaca oba spola (i sada ih je već previše). Populacijska politika je vic, jer je ovo biološki potpuno neodrživo, a psihološki i financijski nemoguće. Na kraju ispada kako su samo "zatucana" konzervativna, religijska i patrijarharna društva biološki održiva (dovoljno djece). Ne vidim nikakve novinare kako pokazuju krivulje plodnosti žena (30+) i zdravlja djece rođena od takvih majki.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.