Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U STARAČKOM DOMU

Muškarca (83) istukao štapom jer mu je prigovorio zbog cigareta

Thinkstock
19.12.2017.
u 15:04

Sumnjiči ga se za prijetnju i pokušaj teškog ozljeđivanja, a žrtva svega toga bio je 83-godišnjak.

Zbog  napada u staračkom domu osumnjičen je 68-godišnjak, protiv kojeg je Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici prošli tjedan pokrenulo istragu.

Sumnjiči ga se za prijetnju i pokušaj teškog ozljeđivanja, a žrtva svega toga bio je 83-godišnjak. Sve se odigralo 7. listopada u jednom domu za starije i nemoćne osobe, a počelo je kada je 83-godišnjak, korisnik doma i stopostotni  invalid prigovorio 68-godišnjaku jer 68-godišnjakova supruga puši u sobi koju njih dvojica dijele. 

Te  riječi bile su dovoljne da 68-godišnjak iz ruke starijeg muškaraca istrage drveni štap te ga njime više  puta  udario po glavi. Stariji muškarac je pokušavajući izbjeći udarce pobjegao na balkon. Počeo je dozivati u pomoć, što su čuli djelatnici doma. No  dok  su  oni  stigli  do  balkona, 68-godišnjak je 83-godišnjaka je još nekoliko  puta  udario  štapom,  a  pri  tome  mu  je, kaže tužiteljstvo, i ozbiljno   prijetio. 

Daljnji napad su spriječili zaposlenici doma, a 83-godišnjaku su slomljene nosne kosti te je zadobio potres mozga.

Pogledajte i galeriju: Ovo su simptomi koji će vam otkriti da imate problema sa srcem

1/11
Ključne riječi

Komentara 5

ST
stipe123
16:06 19.12.2017.

Mlado ludo!

HR
hrza
17:18 19.12.2017.

Zato ga je žena i smestila u dom jer je umno poremećen.

Avatar poljicanin
poljicanin
17:03 19.12.2017.

Najjednostavnije bi bilo kada bi 68-godišnjaka preselili u ludnicu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije