Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA IMALA PUNE RUKE POSLA

Posvađali se i potukli u kafiću, a nakon toga i zapucali

Policija
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
01.12.2017.
u 12:32

Kada je policija došla na mjesto događaja, ustanovljeno je i da je 36-godišnjak, kako su naveli, ozbiljno prijetio 39-godišnjaku

Pune ruke posla imala je kninska policija zbog sukoba dvojice muškarca. Na kraju je cijela stvar okončana kaznenim prijavama, pa je 39-godišnjak prijavljen jer je pucao u jednom kafiću, čime je ugrozio život 36-godišnjaka i drugih gostiju, dok je 36-godišnjak prijavljen jer je prijetio 39-godišnjaku. A sve je počelo 29. studenoga u 20.35 u jednom kninskom noćnom klubu.

Dvojica muškaraca prvo su se posvađala, nakon čega je 39-godišnjak i fizički napao 36-godišnjaka te ga je lakše ozlijedio. Nakon što ga je izudarao, izvadio je pištolj te je u neposrednoj blizini 36-godišnjaka ispalio tri hica, čime je, kažu u policiji, ugrozio njegov život, ali i živote još trojice ljudi.

Kada je policija došla na mjesto događaja, ustanovljeno je i da je 36-godišnjak, kako su naveli, ozbiljno prijetio 39-godišnjaku, što je po svemu sudeći prethodilo fizičkom obračunu i pucnjavi. Stariji muškarac bit će prijavljen i zbog nedopuštenog držanja oružja.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
12:54 01.12.2017.

Oluja jos nije prosla.

IB
istina_boli
12:38 01.12.2017.

Je bes zabavu bez pucnjave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije