Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANONIMNA PRIJAVA

Muškarac u Bujama pijan krenuo u školu po djecu

Prometna policija
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
1/3
06.03.2020.
u 12:49

Policija je izdala prekršajni nalog na iznos od 3.000 kuna i odredili mjeru opreza zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od mjesec dana

Policijska postaja u Buju dobila je dojavu građana da je muškarac koji prevozi školsku djecu pod utjecajem alkohol. Hitno su krenuli i 12.50 sati u Kremenju zaustavili Opel Vivaro pulskih registracija kojim je iz Buja prema Momjanu upravljao 63-godišnji muškarac. 

Policijski službenici su ga alkotestirali te je utvrđeno da je muškarac upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 0.98 promila. Izdali su prekršajni nalog na iznos od 3.000 kuna i odredili mjeru opreza zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od mjesec dana, piše u priopćenju PU istarske

Kako je muškarac krenuo prema školi kako bi preuzeo djecu i odvezao ih kući, policija ga spriječila u toj namjeri, isključila iz prometa i pobrinula se da po dječicu dođe drugi vozač.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
13:29 06.03.2020.

pa ti šalji dedu po unuke u vrtić ili školu, poslije ručka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije