Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAJE POTRAGA

Muškarac razbio prozor i skočio iz vlaka u pokretu na relaciji Split-Zagreb

Foto: HGSS Stanica Gospić
1/2
26.08.2023.
u 14:05

HGSS stanica Gospić na Facebooku je objavila kako tragaju za osobom koja je skočila iz vlaka na području između Metka i Lovinca

Nepoznati muškarac noćas iza dva sata razbio je prozor u vlaku u pokretu na relaciji Split-Zagreb i skočio iz njega. U tijeku je potraga za osobom, potvrdili su iz policije za Večernji list. HGSS stanica Gospić na Facebooku je objavila kako tragaju za osobom koja je skočila iz vlaka na području između Metka i Lovinca.

Dojavu su od policije dobili jutros u 7 sati. Prema riječima svjedoka, incident se dogodio sinoć oko 2 sata, rekao je za Telegram Dario Cindrić, pročelnik gospićkog HGSS-a. Na terenu je 12 spašavatelja HGSS-a, a u potragu je uključen i dron. Danas do 13 sati pripadnici gospićkog HGSS-a pretražili su širi pojas terena uz prugu na relaciji Lovinac-Bilaj.

Nisu naišli ni na kakve tragove, rekao je pročelnik HGSS-a Josip Brozičević. U popodnevnim satima potraga kreće u drugom smjeru, od Lovinca prema Gračacu. Ukupno će se pregledati 50-tak kilometara prostora uz prugu, dodao je.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Mona Lisa
Mona Lisa
13:50 26.08.2023.

Bezveze ga traže... Pri brzinama koje HŽ postižu, moga je i uskočit nazad...

NE
NervozniPoštar
13:56 26.08.2023.

Dopiz.dilo mu putovanje nakon 3 dana. K'o, odo ja pješke, brže ću stić.

SO
Sotony
14:23 26.08.2023.

Sigurnije i to nego da klizne s tracnica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije