Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pu zagrebačka

Muškarac pijan udarao tramvaj pa se teško ozlijedio, umro kasnije u bolnici

ulice
Tomislav Miletic/PIXSELL
24.12.2020.
u 13:49

Smrt nesretnog muškarca za sad se ne povezuje s ranijim događajem.

Zagrebačka policija objavila je kako je sinoć alkoholiziran muškarac udarao po tramvaju, samo kako bi se ozlijedio i završio u bolnicu. Par sati kasnije je umro u bolnici. 

- Jučer, 23. prosinca oko 20.25 sati na Trešnjevci na raskrižju Horvaćanske ulice i Selske ceste 45-godišnjak je pod utjecajem alkohola narušavao javni red i mir prilikom čega je udarao po tramvaju te pao i teško ozlijedio nogu. Liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za traumatologiju - navode iz policije. 

Još uvijek nepoznati muškarac preminuo je u bolnici oko 23:50. PU zagrebačka navela je u priopćenju kako se za sad smrt ne povezuje s ranijim događajem u kojem se ozlijedio. 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije