Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudar u Dugopolju

Muškarac koji je usmrtio pjevača vozio je dvostruko brže od dopuštenog

Foto: Facebook, Ivo Čagalj/Pixsell
1/4
09.03.2020.
u 15:29

Još se čekaju rezultati toksiološkog vještačenja krvi kako bi se vidjelo je li vozač Passata bio pod utjecajem alkohola ili narkotika. On se i dalje nalazi u bolnici, u jako teškom stanju.

Vozač VW Passata koji je prije nekoliko dana izazvao tešku prometnu nesreću kod Dugopolja u kojoj je poginuo muškarac, po prvim neslužbenim informacijama, vozio je najmanje 115 kilometara na sat, što je dvostruko više od dozvoljene brzine na tom dijelu prometnice, piše Dalmacija danas

Podsjetimo, u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila 4. ožujka u Dugopolju u 0.45 sati, u Ulici Domovinskog rata život je izgubio Igor Nešić (29) član splitskog benda Smile i instruktor jahanja dok su dvije osobe teško ozlijeđene.

Vozač Volkswagen Passata, koji je vozio iz smjera Koprivna u smjeru Dugopolja, prešao je u suprotni trak i ravno udario u Suzuki Vitaru kojom je upravljao Nešić. Teško su ozlijeđeni vozač i putnik iz drugog vozila.

Još se čekaju rezultati toksiološkog vještačenja krvi kako bi se vidjelo je li vozač Passata bio pod utjecajem alkohola ili narkotika. On se i dalje nalazi u bolnici, u jako teškom stanju i životno ugrožen.

1/10
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:19 09.03.2020.

jos jedan na tajnom policijskom zadatku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije